Det har alltid vært utfordrende å holde seg oppdatert.

Med AFPT+ er det nå enkelt! Et medlemskap vil gi deg det du trenger.

videos

Hva får du?

Regelmessige oppsummeringer av studier som er relevante for oss i vår bransje med ting du kan bruke i dag.

Oppsummeringen gjøres av vårt Research and Development Team som er satt sammen for å gi deg en bred kompetanse med ulike bakgrunn.

Les mer om R&D Teamet her

Velg medlemskap

Velger du årlig medlemskap får du 2 mnd Gratis!

Månedlig

149,-

per mnd
Få 2 mnd Gratis!

Årlig

1 490,-

per år

R&D teamet

Det er mange ulike typer kompetanse som er nødvendig i vår bransje. Derfor har det vært viktig for AFPT å sette sammen et team som dekker et bredt nedslagsfelt og med kompetanse inne forskning.

Vi har plukket ut fagpersoner som innehar kompetanse innen styrketrening, utholdenhetstrening, muskel- og skjelettlidelser, ernæring, fysiologi, biomekanikk, vitenskapsteori og kvinnehelse for å gi deg det som er mest nyttig for deg i din hverdag.

Fagpersonene har erfaring fra både forskning og trening av alt fra vanlige mennesker til landslagsutøvere i ulike sporter og vil bidra til å øke din forståelse og kunnskap for å sikre din suksess.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.