Tre utdanninger for kun 79.900 NOK!

Vegard Ølstørn
Vegard Ølstørn (PT-Sjef)
I SATS anser vi trenere som har utdannet seg hos AFPT som attraktive kandidater til jobb som personlig trener hos oss. Den treningsfaglige og praktiske kompetansen har gitt oss dyktige trenere fra Akademiet for personlig trening helt siden 2005.
Sindre Antonsen
Sindre Antonsen (PT-Sjef)
EVO ønsker først og fremst å være best på trening. For å være best må vi ha et godt samhold mellom fine treningslokaler, bra treningsutstyr og det viktigste av alt - dyktige personlige trenere. Våre trenere er både sterke faglig og dyktige med mennesker. Vi rekrutterer jevnlig nye PT-er utdannet ved AFPT. Jeg er selv utdannet ved AFPT, og tatt flere av videreutdanningene. En ting som aldri har slått feil er kvaliteten på foreleserne og hvor dyktige de er til å forberede deg som student til å lykkes i hverdagen som PT. AFPT har et stempel for kvalitet hos oss i EVO, men også treningsbransjen som helhet.
Jørn Stian Dahl
Jørn Stian Dahl (PT-Sjef)
Som PT leder har jeg rekruttert PT er i årevis fra AFPT gjennom mine jobber som PT leder i ulike kjeder i Norge, og nå gjennom FRESH. Den treningsfaglige kompetansen har gitt oss dyktige trenere fra Akademiet for personlig trening helt siden 2005. Vi anser AFPT studenter som attraktive kandidater hos oss.
Utdannelsen møter alle krav og behov for å lykkes som Personlig Trener. Ved å bygge Din kompetanse med vår fleksible studiemodell kan du skreddersy din egen utdannelse.
Store deler av bransjen vil fra og med 2019 stille krav om høyere kompetanse. Anbefalingene handler om at Personlige Trenere som skal ansettes etter 2019 må ha en kompetanse tilsvarende et årsstudie. Vi gir Deg Personlig Trener TOTAL- bygget for å gi Deg det du trenger og akkurat det bransjen etterspør.

Personlig Trener TOTAL består av følgende moduler:

+ 2 av disse valgfrie tilleggsutdannelsene:

Ernæring og fysisk aktivitet
Fullbooket Personlig Trener
Fysisk trener i utholdenhet
Kostholdsveileder
Mental Trener - For personlig trenere
Rehab Trainer
Strength Coach
Ulike Målgrupper
Med disse modulene møter vi bransjens krav og ønsker og vi tilbyr en utdannelse som gir den nødvendige kunnskapen og kompetansen for å lykkes med en profesjonell virksomhet som Personlig Trener.

Hvordan fungerer dette?

Når du bygger ditt studie velger du:

  1. Personlig Trener-utdannelsen med din ønskede studiemodell og sted. Alle studiealternativer inngår
  2. Du velger 2 valgfrie tilleggsutdannelser som sammen med Personlig Trener danner en årsenhet (PT TOTAL).

Vi har lagt oppstartene på alle de ulike modulene i Personlig Trener TOTAL slik at de kan tas samtidig om det er ønskelig.

Studietilbud og hyppighet vil variere litt fra by til by.

Den totale studiebelastningen med arbeidskrav, selvstudier, undervisning og eksamen er bygget rundt de nasjonale retningslinjene for pensum, litteraturlister, timeantall og generell studiebelastning.

Studiebelastningen totalt er beregnet til mer enn 1600 timer.

Dersom du velger alle tre modulene samtidig vil du få en betydelig rabatt i forhold til om du melder deg på de ulike modulenet hver for seg.

Pris

NOK

79 900,-

Ved å velge PT Total får du to videreutdannelser til prisen av en!
Vanlig pris er 41.800 NOK for to delstudier, men ved å legge til de nå får du to studier til 23.000 NOK og du sparer dermed nesten 20.000 NOK!

Betaling av PT utdanning

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr rentefri avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres. Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Du kan også søke om studielån til Personlig Trener utdannelsen fra Lånekassen

Bransjen stoler på oss til å utdanne deres ansatte

Treningsbransjen stoler på oss til å utdanne deres ansatte og sørge for at treningsbransjen har høy kompetanse på tvers av treningssenter, forskermiljø og der det er behov for tverrfaglig kompetanse innen trening og helse

Vil du vite mer om PT-yrket og jobbmuligheter i treningsbransjen? Delta på vårt neste informasjonsmøte. Helt gratis!

Jeg er interessert. Kontakt meg!

Fyll inn ditt navn, telefonnummer eller epost, så tar vi kontakt.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.
Devices

Lær all teori ved å følge forelesingene på film.

Vi har filmet alle forelesningene våre, slik at du kan følge dem online. Du har her en unik mulighet til å se alle forelesninger så mange ganger du vil.

Devices

Med progresjonsstyrt læring tar vi deg steg for steg mot din nye karriere.

Du benytter du vår studentweb til å se filmene av de ulike temaene. Temaene er delt inn i kapitler, etter hvert tema må du gjennomføre og bestå en multiple choice test for å kunne gå videre. Når du har bestått denne kan du gå videre til neste tema.

Devices

Studere hjemme og gjennomføre den praktiske undervisningen på valgt studiested i inn- eller utland?

Den praktiske undervisningen vil gjennomføres på utvalgte steder i inn- og utland. Du kan selv velge hvor du vil ta den praktiske delen ut i fra de eksisterende studiestedene. Vi gir deg også muligheten til å ta dette intensivt eller helgebasert, etter ditt behov.

*Om du velger å ta den praktiske undervisningen i utlandet tilkommer reise og opphold.
Devices

Flex studiet er tilpasset alle typer enheter, slik at du kan studere når du er på farten!

Hvorfor ikke bruke minuttene på toget, eller timene på flyet, til å lære deg noe nytt? Eller sett deg godt tilbake i sofaen og følg en forelesning. Har du tilgang til internett, så har du tilgang til våre forelesninger.

Det finnes flere veier til Personlig Trener

Du blir aldri en bedre PT enn den utdannelsen du tar. Det er flere grunner til at mange mener at AFPT har landets beste utdannelse for Personlig Trenere – ikke minst fordi vi tilpasser studiet til den enkelte students livssituasjon og ambisjoner.

Siden hverdag og livssituasjon hos våre elever varierer, har vi også utviklet kompetanseprogrammer som kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker. Studiet skjer gjennom helgesamlinger, nettbasert undervisning eller en kombinasjon. Uansett hvilken studieform du velger, er pensum og forelesere de samme – det eneste som skiller er tiden du bruker og studieformen.

10000+ STUDENTER HAR FUNNET SIN LIDENSKAP HOS AFPT.

Vi har spurt noen av dem om hvorfor de valgte å bli personlig trener og hvorfor de valgte AFPT. Vi spurte også om hva de synes om studiet og hva de ville sagt til noen andre som vurderer å ta utdanning hos oss.

Her kan du se hva noen av dem svarte.

Møt våre tidligere studenter

Vi har laget en side hvor vi publiserer intervjuer med noen av våre tidligerer studenter som deler sin opplevelse og erfaring under studieforløpet. Vi har spurt dem om hvordan de opplevde det å være student hos oss og hvordan det har gått i tiden etter studiet.

Bli en del av noe større!

AFPT Familien

Vi anser alle våre studenter som en del av AFPT Familien; noen som brenner for det samme som oss.
Derfor har vi gitt Deg et møteforum som vil gi Deg faglig innhold, artikler og studentfordeler som gir Deg merverdi.
Her møter du andre gamle og pågående studenter og gir Deg muligheten til å møte kollegaer og utdele erfaringer.

Velkommen til oss!

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.