Videreutdanning

VIL DU BLI EN AV FREMTIDENS RESSURSER?

Vi har videreutdanningene Du søker

Markedet for Personlige Trenere har gått fra de ytterst få til å i dag inkludere hele befolkningen med ulike krav og behov. Kravene om kompetanse øker derfor i markedet for å sikre at den Personlige Treneren kan håndtere de klientene og problemstillingene de støter på.

I dag er det mange som ser på trening og ernæring som en løsning på sine helseutfordringer og forventer da at en profesjonell yrkesutøver har den riktige kompetansen

Vi ønsker å gi Deg muligheten til å skaffe Deg kompetansen på de feltene du ønsker. Vi har derfor et bredt tilbud med utdannelser og kurs som vil gi Deg det Du trenger for å være den nødvendige ressursen i markedet.

Enten du ønsker å øke kompetansen innen ernæringrehabiliteringprestasjonutholdenhet eller bare bygge på din eksisterende kunnskap med ulike korte kurs har vi løsningen for Deg.

Utdannelse

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.