Veldedige formål

Det startet med ønsket om å gjøre noe for enkeltindivider, å gi noen muligheten til å leve av sin lidenskap, til å dyrke sin hobby og å påvirke helse og prestasjon til noe som i dag stikker mye dypere.

Tufteparken Uganda

I samarbeid med Tufteparken bidro vi til å sette opp en aktivitetspark på et barnehjem i Uganda.

Tufteparken på Beitostølen

Sammen med en lokal PT bidro vi til å etablere Tufteparken på Radisson Beitostølen. Dette for å støtte opp under utetrening og aktivitet til befolkningen.

Det norske Radiumhospital

Med tap av foreldre til denne sykdommen valgte vi å gi støtte til Radiumhospitalet. Pengene var ønsket øremerket jobb mot kreftsyke barn.

Kreftforeningen

Av samme hensyn som ovennevnte er Kreftforeningen en av de aktørene vi støtter og vil støtte i fremtiden. I den grad det er mulig vil vi støtte denne foreningen i all overskuelig fremtid.

Idrettsutøvere

Drømmer skal ikke hindres av økonomi. Gjennom årene har vi støttet en mengde idrettsutøvere til å både kunne satse videre på sin idrett og/eller skape seg en ny karriere.

Idrettslag og foreninger

For å bidra til økt aktivitet i befolkningen gir vi bidrag til foreninger som satser mot aktivitet for barn og unge.

Må være litt forsiktig med navn på utøvere men det er snakk om et antall utøvere der vi også har lovet å ikke gå ut med navn

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.