Støtte fra Lånekassen
1 min

Støtte fra Lånekassen

Gjennom et samarbeid med Høgskulen i Volda (HVO) kan vi tilby våre studenter å søke om 30 eller 60 studiepoeng på alle våre Personlig Trener Flex-studier. De studentene som velger studiepoeng kan søke støtte fra lånekassen.
Publisert: 31.08.2021

AFPT samarbeider med høgskolen i Volda og kan tilby 30 eller 60 studiepoeng på PT-utdannelsen hos oss!

Du har mulighet til å søke støtte fra Lånekassen.

Alle henvendelser om studielån og spørsmål om dette må rettes direkte til Lånekassen. Sjekk støttekalkulator og "spørsmål og svar" på deres hjemmesider. Merk! Ved melding om opptak fra HVO kan du søke stønad hos Lånekassen. Ikke før. Du søker som student ved HVO, videreutdanning u/studieavgift. Utbetaling fra lånekassen er individuelt fordelt basert på variabler som tidligere avbrudt utdanning, inntekt, alder m.m. Er du usikker på noe av dette, kan lånekassen kontaktes i forkant.

PT med studiepoeng krever at du har generell studiekompetanse eller realkompetanse.

 

PT utdanning uten studiepoeng krever ikke at du har generell studiekompetanse fra før. Lånekassen dekker ikke dette, men vi har fleksible betalingsordninger. Ta kontakt med oss i dag på info@afpt,no

Publisert: 31.08.2021 KL. 02:10
Kategori: Aktuelt
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hvordan bør man spise for å legge på seg muskler?
Noen ganger kan for mye kunnskap skape kaos.
Det har vel egentlig ikke vært noen tvil...

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.