Henning Holm

Henning Holm er Daglig Leder i AFPT.
Henning er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

Jeg valgte PT yrket fordi jeg hadde et brennende ønske om å hjelpe mennesker med å lykkes med sin trening. Som ung var jeg fotballspiller og trene på SATS. Fra mine første treninger på senteret så meldte det seg et ønske om å jobbe på treningssenter selv. Jeg husker at jeg spurte 17 ganger i resepsjonen om de «trengte folk» eller «om de kunde ansette meg». Til slutt ble de leie av maset mitt og ansatte meg til slutt. Dette var tidlig på 2000 tallet, og cirka 20 år senere så har jeg klatret fra resepsjonen på SATS Stavanger til Norges mestselgende PT i 2008 og 2009, til å bli en av lederne i EVO. Mye kan skje på 20 år med hard jobbing.

Lever av å gi folk et sunnere liv

Yrket har påvirket meg til å bli det mennesket jeg er idag. Det å få lov til å jobbe med verdens beste produkt – personlig trening, er noe jeg er takknemlig og ydmyk for. I hvilket annet yrke kan du leve av å gi folk et sunnere liv med mer energi og overskudd? Jeg har trent, hjulpet og coachet hundrevis av mennesker til å ha det bedre. Det blir man påvirket av, til å bli et bedre menneske. 

Relasjoner. PT yrket handler om mennesker. De PT ene som klarer å SE mennesker og vise at man bryr seg om andre enn seg selv er de som kommer til å lykkes best i årene som kommer. De kundene jeg har idag har jeg trent over 15 år. Jeg er så glad for de båndene man får med både kunder og ansatte i treningsbransjen. Sammen er vi sterke!

Bygger relasjoner

Å være foreleser handler om å få studentene til å ta ut sitt potensial og bygge morgendagens personlige trenere. Det å overgå studentenes forventninger er mitt store mål som foreleser. Det beste med å være foreleser er å skape magi i klasserommet! Når engasjementet er høyt, alle deltar med ytringer, meninger og bygger relasjoner med andre – da skapes det en atmosfære hvor læringen tas til nye nivåer. Når studentene gir tilbakemeldinger som at de aldri har trivdes så godt på skolen som når de kom inn i vårt klasserom – først da er jeg fornøyd!
 

Hvorfor foreleser for AFPT?

AFPT er Norges fremst PT skole. Der de beste møtes har vært et slagord for AFPT i mange år. Det er også helt sant. Lærerne holder nasjonalt og internasjonalt nivå. Det gjør også studentene etter min erfaring. Med andre ord så er AFPT stedet der hvor kompetanse, lærevilje, og relasjoner oppstår. Hvem vil ikke være med på noe så spennende?

Erfaring

  • Forfatter av boka "hvordan lykkes som PT"
  • Over 20.000 gjennomførte PT timer
  • Foreleser siden 2008
  • 10 års erfaring fra SATS
  • Norges mestselgende PT (2008 og 2009)
  • Jobbet i EVO siden 2010
  • Direktør for konseptet EVO (Nåværende)
  • Skaper av kurset Salg & Markedsføring for AFPT
  • Skaper av MENTOR ordningen til AFPT
  • Publisert i tidskrifter for ledelse om kultur og ledelse

Utdanning og kurs

Utdanning

2020
Markedskommunikasjon og ledelse
Handelshøyskolen BI
2020
Personlig Trener
Norges Idrettshøgskole
2020
Endurance Trainer

Kurs

2020
Coach
2020
Functional Trainer
2020
to sifret flere kurs

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.