Våre forelesere

Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

#Team AFPT

- Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt.

Alexander
«Alexander har lang fartstid i treningsbransjen og har jobbet som personlig trener siden 2006 og som foreleser siden 2009...»
Andreas
«Andreas er markedssjef i treningskjeden EVO og mangeårig foreleser. Han har også praktisert som PT siden 2012.»
Andreas
«Andreas har en femåring utdanning innen ernæring, og har brukt mye tid på å spesialisere seg innen idrettsernæring.»
Arve
«Arve jobber på Høgskolen i Volda og Bufetat. Han har jobbet med trening for ulike aldersgruppe og nivå siden 2007. Vært...»
Benjamin
«Benjamin er fagansvarlig i AFPT og har jobbet som PT siden 2009 og som foreleser siden 2011. »
Chris
«Chris er foreleser i AFPT og har jobbet som PT siden 2002. Har har undervisningserfaring innen personlig trening siden 2...»
Christian
«Christian er grunnlegger av PT Gruppen Norge, vært kåret til Nordens beste PT leder, og har forelest for AFPT siden 2013...»
Christian
«Christian Pettersson har lang fartstid i treningsbransjen og har jobbet som personlig trener siden 1997 og som foreleser...»
Dan
«Dan har jobbet som PT siden 2008, foreleser siden 2012, og er idag PT-ansvarlig for Premium PT.»
Dmitrij
«Dmitrij er foreleser i AFPT siden 2012, har jobbet som PT siden 2006. »
Eirik
«Eirik underviser i all hovedsak på kurset Fysisk trener i utholdenhet. Eirik jobber også som landslagstrener i langrenn.»
Elaine
«Elaine har bred og lang erfaring fra arbeid med trening, livs-og karriereveiledning og mental helse. Elaine har jobbet i...»
Espen
«Espen er grunnleggeren av AFPT.»
Gina
«Gina har sin kompetanse på kvinnefysiologi og utholdenhetstrening. Hennes yrkesmål er å skape mest mulig idrettsglede!»
Håkon
«Håkon Laugsand har en sterk faglig bakgrunn med en master fra Norges idrettshøgskole i fysisk prestasjonsevne, og har væ...»
Hans
«Hans Kristian Stadheim har en doktograd, og jobber som langrennstrener for Team Aker Dæhlie. Har undervist for AFPT side...»
Ian
«Ian Houghton er naprapat, performance coach og daglig leder av Scandinavian Health & Performance (SHP).»
Jon-Ivar
«Jon-Ivar eier Momentum Trening, og jobber der som rehab trener og personlig trener. Han foreleser på vår PT-utdanning, U...»
Juma
«Juma har en mastergrad i idrettsernæring, er utdannet personlig trener og har ansvaret for Kostholdsveileder-utdanningen...»
Karar
«Karar jobber som PT og nasjonal PT leder i Family og forelest siden 2021. »
Katrine
«Katrine er utdannet førskolelærer og fysioterapeut og jobber til daglig som leder for en avdeling som håndterer muskel-...»
Kine
«Kine er i dag Markedsansvarlig hos AFPT. Kine har 20 år med salgs- og markedsføringsbakgrunn bak seg.»
Kristin
«Kristin har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske høyskole, personlig trener og gruppetreningsinstruktør fr...»
Kristina
«Kristina er utdannet fysioterapeut og PT og har spesialkompetanse på kvinnehelse. Hun har undervisningserfaring fra Norg...»
Lars
«Lars holder kurset rehabtrainer bed Jon Ivar og Benjamin, og har vært tilknyttet AFPT siden 2023.»
Lars
«Lars Mæland, foreleser/foredragsholder, fysisk trener og leder i Naardic. Lars har jobbet som treningsveileder og PT sid...»
Line
«Line har lang erfaring med veiledning av personer både innenfor trening og ernæring, og har jobbet som foreleser siden 2...»
Lise
«Lise hjelper deg når du har spørsmål i forbindelser med fakturaer og betaling»
Magnus
«Magnus er fagansvarlig på CrossFit Oslo/Functional Fitness Group og har jobbet som foreleser, fysisk trener og coach/PT...»
Mariann
«Mariann Deila har bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og framgang siden 2013, gjennom drift av eget firma. Hun...»
Markus
«Markus har omfattende erfaring innen forskning og undervisning, samt fem års erfaring som fulltids Online Coach.»
Martin
«Martin jobber som administrasjonsansvarlig i AFPT.»
Matilde
«Fysioterapeut, crossfitcoach, kostholdsveileder og idrettsutøver. Matilde foreleser for AFPT sin videreutdanning Functio...»
Melina
«Melina er toppidrettsutøver innen langrenn og er ansvarlig for utholdenhet og fysisk aktivitet hos AFPT.»
Morgan
«Morgan har jobbet som PT siden 2011 og foreleser siden 2014. »
Per
«Per Inge har en mastergrad i Idrettsfysiologi fra Norges idrettshøgskole, og har forelest ved ulike utdanningsinstitusjo...»
Roger
«Roger eier og driver treningssenteret Eir i Fredrikstad. Han har lang erfaring som personlig trener, 12000 gjennomførte...»
Sandra
«Sandra er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har spesialkompetanse på kvinnehelse og rectus diastase (delte m...»
Scott
«Scott jobber som regional PT manager i SATS, har vært med i bransjen i over 20 år og vært foreleser siden 2015.»
Simen
«Simen Aaslund har jobbet som coach for noen av Norges fremste idrettsutøvere siden 2008, og har forelest i AFPT siden 20...»
Sindre
«Sindre er fagansvarlig i EVO og har jobbet som PT siden 2019 og som foreleser siden 2023.»
Sivert
«Christian er headcoach og medeier på CrossFit Sagene og CrossFit Lilleaker, og har jobbet som Personlig Trener siden 200...»
Soroush
«Soroush er deleier av ATA treningsutstyr, produktutvikler i Actic-kjeden og eier/driver av CrossFit Asker.»
Stian
«Stian Larsen foreleser på grunnutdanningen, strength coach, og har ansvar for avsluttningsoppgaven til AFPT.»
Stine
«Stine har forelest på PT-utdanningen i AFPT siden 2023. Hun har en allsidig aktivitetsbakgrunn, og har jobbet i trenings...»
Tomas
«Tomas Fjeldberg har siden 2007 opplevd stor suksess som Personlig trener. I ELIXIA har han vært en av de mest selgende P...»
Tommy
«Tommy har jobbet som Personlig Trener siden 2007, foreleser og sensor siden 2010 og osteopat siden 2014.»
Arve
«Arve jobber på Høgskolen i Volda og Bufetat. Han har jobbet med trening for ulike aldersgruppe og nivå siden 2007. Vært...»
Elisabeth
«Elisabeth jobber til daglig som høyskolelektor ved Høgskolen i Volda, der hun m.a. forsker og underviser innen fysisk ak...»
Helga
«Helga jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der hun forsker og underviser innen fagene idrettsps...»
Kjetil
«Kjetil jobber til daglig som førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, der han forsker og underviser innen fagene fysiolog...»
Mailinn
«Mailinn jobber til daglig som høgskolelektor ved seksjon for idrett og friluftsliv ved Høgskulen i Volda.»

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.