Line Giertsen

Line har lang erfaring med veiledning av personer både innenfor trening og ernæring, og har jobbet som foreleser siden 2018.
Line er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

Jeg endte litt tilfeldig opp i ernærings –og trenings bransjen. Jeg har alltid vært facinert over kropp og fysiologi, og over hvordan kroppen vår er satt sammen. Dette ledet til en del mindre studier innenfor emnet, som økte nyskjerrigheten og ønsket om å lære mer. Jeg har alltid vært aktiv innenfor forskjellige idretter, men det var først når jeg fant CrossFit at jeg følte at brikkene virkelig falt på plass. Da fant jeg treningsgleden for alvor.

Med det så kom ønsket om å dele denne treningsgleden og treningsformen med flere. Jeg begynte derfor å undervise innenfor CrossFit med små grupper i 2008. I starten var det en skrekkblandet fryd og stå foran så mange mennesker, men det gav meg samtidig så utrolig mye energi. Jeg ble mer og mer interessert i å se og analysere bevegelser. Lete etter måter å gjøre det mer effektivt på. Dette ledet meg inn PT utdannelsen hos AFPT, da jeg ønsket å lære mer, og lære av de beste. Samtidig ble jeg mer og mer opptatt av hvordan trening og ernæring hang sammen, og hvordan den ene kunne påvirke den andre. Det førte til at jeg startet på min bachelorgrad i ernæring samtidig som PT utdannelsen.

Vi er alle forskjellige

Dette yrket har påvirket meg positivt på utrolig mange måter. Jeg har gått fra å være en person som var livredd for å prate foran mennesker, til å bli en person som syntes at dette er det morsomste i verden. Jeg har lært mye om mennesker. Jeg har lært mye om meg selv gjennom andre mennesker. Om hvordan vi alle er forskjellige. Om hvordan det ikke finnes en oppskrift som passer for alle. Jeg har lært meg å være ydmyk og takknemlig for å ha en god helse og en kropp som fungerer til det jeg ønsker å bruke den til. Det er ikke alle forunt. Sist men ikke minst så har dette yrket påvirket meg til å alltid strebe etter å bli bedre. Og det er noe jeg setter utrolig pris på. 

Smil rundt munnen og mestringsfølelse

Det jeg brenner mest for ved å være personlig trener er nok de små tingene. Ikke nødvendigvis det at en kunde setter ny PR i et løft, selv om dette unektelig er gøy for kunden. For meg er det når en tidligere inaktiv person finner treningsgleden. Når de går ut fra timen med meg med et smil rundt munnen og mestringsfølelse i bagasjen. Det betyr mye. Det å få mennesker til å tro på seg selv, og se at mestringsfølelse og motivasjon gror i takt med progresjon. Da er jeg veldig ydmyk og takknemlig for å få lov til å gjøre det jeg gjør. 

Det beste med å være foreleser er å få lov til å bli kjent med så mange flotte mennesker. Det å få kunne dele min lidenskap og engasjement over trening og ernæring med andre personer som brenner for det samme. Det gir meg utrolig mye. 

Hvorfor foreleser for AFPT?

Helt siden jeg tok min egen PT utdannelse fra AFPT har målet mitt vært at én dag; da vil jeg jobbe her. AFPT har alltid vært en ”gullstandard” for meg. Både i form av egne erfaringer som student, og hva jeg har blitt fortalt gjennom andre. Det å få jobbe hos AFPT anser jeg som et kvalitetsstempel og en stor ære.

Erfaring

  • Undervist grupper og individer i over 10 år
  • Personlig trener siden 2014
  • Lang erfaring med Crossfit og kampsport
  • Crossfittrener
  • Ernæringsrådgiver
  • God erfaring med både barn og voksne

Utdanning og kurs

Utdanning

Medisin innføring
NTNU
Grunnkurs Idrett
NIH
Personlig trener utdanning
Bachelorgrad i ernæring
Bjørknes Høyskole
Master Sports Nutrition (startet i januar)
IOC

Kurs

Gymnastics
CrossFit Inc
Gymnastic Advanced
CrossFit Inc
Olympisk vektløfting
CrossFit Inc
CrossFit kids
CrossFit Inc
Endurance
CrossFit Inc
Krav Maga Instruktør – Voksne og barn
Strong First Kettlebell level 1 instruktør
Functional Movement Screening sertifisert.

Sertifiseringer

2018
Crossfit level 3 (en av to i Norge)

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.