Tomas Fjeldberg

Tomas Fjeldberg har siden 2007 opplevd stor suksess som Personlig trener. I ELIXIA har han vært en av de mest selgende PTene i kjeden og i dag er han Performance Coach på Magnat Center i Oslo.
Tomas er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

Som mange andre var jeg usikker på hva jeg ville når jeg skulle velge studier. Da min eneste store lidenskap hadde vært idrett og styrketrening valgte jeg et idrettsrelatert tema og tok en bachelor i idrettsvitenskap. Underveis i studiene startet jeg å jobbe på et treningssenter hvor jeg fikk lyst og troen på personlig trener yrket. Det å kunne teste ut teori i praksis gjorde både studiene og jobben veldig givende. 

 

Tomas Fjeldberg hadde ingen plan B

Når studiene var over og jeg måtte ta et valg om hva jeg ville var det bare et alternativ for meg, personlig trener fulltid, jeg hadde ingen plan B. Jeg brukte flinke mennesker rundt meg til å lære og bli inspirert av. Tok kurs og stoppet aldri lese meg opp på fag etter endt studie. Dette har gjort meg god på å opparbeide meg den kunnskapen jeg trenger, blitt flink med mennesker og ønske om å hjelpe mennesker.  

Det å fortsatte lære og benytte teori i praksis er det jeg brenner mest for å driver meg videre. Hjelpe mennesker på ulike stadier oppnå små og store drømmer er utrolig givende og føles som en meningsfull jobb. 

Det beste med å være foreleser er også og hjelpe mennesker men ikke minst bli kjent med mennesker i hele landet.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Før jeg begynte i afpt jobbet jeg for en anne PT utdannelse. Jeg var så heldig å fikk muligheten til å forelese for afpt parralellt og etter et fellesmøte med hele AFPT, sa jeg opp mitt andre samarbeid til fordel for AFPT og har ikke angret siden. Jeg har jobbet flere steder men aldri opplevd denne type samhold blant kollegaer og en følelse at administrasjonen oppriktig bryr seg om hver og enkelt av oss. Det å reise rundt til ulike byer og møte ulike mennesker er utrolig givende samtidig som det gjør meg til en bedre PT. 

Erfaring

  • Produktansvarlig personlig trening i tidligere Elixia 2011-2013
  • Personlig trener siden 2007
  • Foreleser innen personlig trener yrket siden 2011

Utdanning og kurs

Utdanning

Grunnfag idrett
høyskolen i Telemark
Idrett, administrasjon og ledelse
Høyskolen i Telemark
Bachelor i idrettsvitenskap
Norges idrettshøyskole

Kurs

Atheletes Performance Mentorship Phase 1 og 2
Team Exos
Eleiko Strength Coach 1,2 og 3
Eleiko

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.