Katrine Arntzen Torskog

Katrine er utdannet førskolelærer og fysioterapeut og jobber til daglig som leder for en avdeling som håndterer muskel- og skjelettplager.

Å jobbe som personlig trener

Katrine har mange års erfaring fra Spesialisthelsetjenesten. Hun har bred og lang erfaring fra å jobbe med helse, både i privat og offentlig sektor. Hun jobber nå som daglig leder for Life Improvement; en bedrift som jobber forebyggende for å redusere konsekvensene og ringvirkninger av helseplager for enkeltpersoner og bedrifter.

Bedre hverdag og livskvalitet 

Katrine har tro på at vi alle er ekspert i eget liv og er den som sitter på løsningen for egen opplevelse av god helse, men av og til vil de fleste av oss være i behov av litt bistand for kunne hente frem strategier som bidrar til en bedre hverdag og livskvalitet. 

Kunnskapsformidling

Katrine har mye erfaring og kompetanse på å jobbe med mennesker med helseplager som muskel- og skjelettplager og lettere psykiske plager. Hun har jobbet med enkeltpersoner og med grupper; på klinikk og ute på arbeidsplasser. Hun har lang erfaring fra arbeid på bedrifter og kunnskapsformidling til både ledere og ansatte. Hun har også jobbet mange år innen utdanning innen trening og helse. I AFPT jobber Katrine med pedagogikk og kvalitetssikring av studiemateriell.

Utdanning og kurs

Utdanning

Førskolelærer
Høgskolen i Oslo
Bachelor i fysioterapi
Skole i Nederland
Organisasjon og ledelse
Veiledning
Master i pedagogikk med vekt på didaktikk og ledelse

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.