Lise Weberg Nyegaard-Larsen

Lise hjelper deg når du har spørsmål i forbindelser med fakturaer og betaling

Å jobbe som personlig trener

Jeg jobber som regnskaps- og driftsansvarlig i AFPT. Årsaken til at jeg valgte å jobbe innenfor dette området er fordi jeg er interessert i hvordan ulike bedrifter drives, hva de har som mål, hva ønsker de å bli bedre på, hvor har en bedrift sine styrke og svakheter. For meg er regnskap og budsjett gode steder å måle driften. Det er ikke tallene i seg selv om er interessante, det er det de forteller meg. Denne informasjonen kan igjen brukes til videre styring, både økonomisk og strategisk. Jeg liker å komme i kontakt med ulike mennesketyper, og både forelesere og studenter. For meg er regnskap et serviceyrke, ikke et nødvendig onde. 

Pushe meg selv

Parallellt med dette er jeg veldig interessert i trening, kosthold, motivasjon og igjen, mennesker. Jeg har erfart hvilken nytte og glede det er å ha timer med personlig trener, både for å gjøre øvelsene korrekt, men også for å lære å pushe meg selv. For meg er trening både for kropp og sjel. Så det å få en jobb på et sted som driver med utdannelse av blant annet personlig trenere, og som har som målsetting å bidra til å gjøre Norge til verdens sunneste land, er midt i blinken for meg.

Jeg har over 20 års erfaring med regnskap, budsjettering, kalkyler, rapportering, ledergrupper og lignende oppgaver. 

Hvorfor foreleser for AFPT?

Det beste med å jobbe i AFPT er menneskene jeg kommer i kontakt med, om det er samarbeidspartnere, forelesere eller studenter. Jeg setter også pris på selvstendigheten jeg har og hvordan jeg kan bidra til å gjøre en forskjell.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.