Sivert Christian Roness

Engasjert foreleser med bred erfaring fra treningsbransjen.

Jobbe som personlig trener

Jeg har jobbet som personlig trener siden 2008, og har i alle år kjent på en stor mestringsfølelse og glede ved å få hjelpe "mannen i gata" til å få et fornuftig og enkelt forhold til trening og helse.

Jeg har tidligere jobbet som PT ansvarlig i SATS Norge og som produktutvikler med Nordisk ansvar i samme selskap, men kjente etter noen år at jeg savnet kunder og medlemmer. Det å jobbe på gulvet - hvor jeg på daglig basis får møte, se og kjenne på treningsglede - vekker et engasjement i meg. Det er her jeg hører hjemme og det er her jeg kan ha størst påvirkning på menneskers liv. 


 

Hvorfor foreleser i AFPT

Jeg lever i den tro at man som menneske aldri er ferdig utlært, og etter mange år i bransjen brenner jeg for å formidle forskningsbasert kunnskap på en trygg måte. Trening trenger ikke være avansert, så lenge man legger noen grunnleggende prinsipper til grunn. Jeg har som mål å være en engasjert og positiv foreleser som formidler informasjon på en forståelig måte. Hos AFPT får jeg jobbe med de beste av de beste, og sammen med teamet ønsker jeg å gi studentene en solid kompetanse og trygghet i faget. 


 

ERFARING

Headcoach Crossfit Sagene 

Personlig Trener Crossfit Sagene

Personlig Trener SATS 2008-2018

Kursholder SATS 2012-2018

Foreleser SAFE Education 2016-2020

PT Ansvarlig SatsElixia Norge 2014-2015

Produkt ansvarlig SATS Prformance 2016-2018


 

Utdanning og kurs

Handelshøyskolen BI, Økonomi og Administrasjon 

Norges Idrettshøgskole, Fitness Grunnkurs

Norges Idrettshøgskole, Fitness Treningsveileder

Norges Idrettshøgskole, Fitness Personlig trener

Eleiko Strength Coach level 3

Performance Specialist Scandinavian Top Team Level 3

Kettlebells instruktør IKFF

Masterclass Kettlebells IKFF

Crossfit Level 1

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.