Soroush Jozani

Soroush er deleier av ATA treningsutstyr, produktutvikler i Actic-kjeden og eier/driver av CrossFit Asker.
Soroush er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

Hvorfor jeg valgte personlig trener yket: Jeg hadde stagnert i min egen trening og ville lære mer om trening slik at jeg kunne få bedre resultater. Da jeg var ferdig med PT-studiet tok jeg deltidsjobb som PT for å kunne betale tilbake det jeg hadde betalt for studiet. Jeg jobbet egentlig på IKEA (typisk svensk i Norge), men fant ut at PT var ganske mye mer passende for meg. Jeg var rett og slett meg selv der inne på senteret, gikk rundt og pratet med folk fordi jeg genuint bryr meg. Jeg har alltid forsøkt å hjelpe folk, og nå kunne jeg faktisk få en liste med mennesker å bry meg om rett i hånda, perfekt! (Les gjerne hva en av mine første PT-kunder skrev om meg i blogginnlegget «Den gode hjelperen» https://hannesideblogg.wordpress.com/2011/08/22/de-gode-hjelperne-i-soroush/ - det er on point den dag i dag)

Utrolig takknemlig 

Å jobbe som foreleser: Jeg ble kontaktet av Espen og Kine som spurte om jeg ville være en del av AFPT-teamet. Det var blant de topp fem mest ydmykende situasjonene i mitt liv, jeg er så utrolig takknemlig for å få den tilliten. Jeg tror de kontaktet meg fordi jeg har hatt gode resultater med å bygge PT-virksomhet hos ats, jeg fikk pris for årets medmenneske, samtidig som jeg har mange av de samme gode verdiene som de gode menneskene i AFPT har. Jeg antar min mor har gjort masse rett! Jeg har mest praktiske kurs og undervisning. Jeg er jo en praktiker selv om jeg er glad i prate.

Det har gjort meg faglig sterkere og har fått meg til å innse at jeg vil jobbe enda hardere for å fortjene min plass. Det å få påvirke flere mennesker til å få et realistisk bilde av yrket jeg mener er verdens beste, på en helt unik måte, betyr så mye for meg.

Omsetning på 9,2 millioner

Jeg innså på et punkt at jeg ikke kan trene flere selv, fordi det ikke finnes timer nok i døgnet. Men ved å hjelpe andre til å forstå verdien av dette yrket, så får jeg likevel gleden av og muligheten til å hjelpe andre til å påvirke. Jeg har også engasjert meg stort i utviklingen av treningssenter. For 6 år siden fikk jeg muligheten til å bygge opp en PT-avdeling hos Asker treningssenter. Vi bygget opp flere kompetanseavdelinger som gikk fra å omsette 470.000 kr det året jeg startet til en omsetning på 9,2 millioner da vi solgte til Actic ved utgangen av 2018. I løpet av ats-æraen ville vi hjelpe andre sentre å gjøre det godt økonomisk, og derfor etablerte vi ata treningsutstyr, som skal i så stor grad det går tilrettelegge for at treningssentre og trenere som driver senter skal få en god start og kompetanse til å åpne og drive egne sentre lønnsomt og bærekraftig.

Det å hjelpe mennesker til å utvikle seg selv, både andre trenere og kunder. Å få folk til å se sitt potensial og ikke gi opp på seg selv når de har SÅ mye å gå på. Jeg elsker å lese og lære  – og hva er vitsen med det om jeg ikke skal dele det med noen???

Det beste med å være foreleser er å få dele den kunnskapen og erfaringen man har samlet, og som har påvirket så mange liv, med andre slik at den kunnskapen og erfaringen kan påvirke enda flere liv.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Jeg kunne ikke forlatt AFPT for noen andre rett og slett fordi det er der de beste møtes, og jeg har en sterk tro på at lojalitet ikke kan kjøpes. AFPT og menneskene bak bryr seg genuint om hvert enkelt menneske som er involvert i det de driver med – DÈT er unikt, det er slike mennesker jeg vil jobbe med. 

Erfaring

  • Over 12.000 gjennomførte PT-timer
  • Medeier og kompetanseansvarlig asker treningssenter 2013-2018
  • Årets medmenneske 2014 (Gjensidigestiftelsen)
  • CrossFit Asker (Grunder, et. 2013)
  • ata treningsutstyr (medeier, et. 2013)
  • Kompetanseutvikler Personlig trening Actic Norge
  • Lederskapsutvikling (AFPT, asker treningssenter/Actic, ata treningsutstyr)

Utdanning og kurs

Utdanning

Trening for gravide
PT-School
Personlig trener
PT-School

Kurs

Economics 101and the Strength Coach
Dan john
Can you go
Dan john
Power Monkey Camp
Power Monkey
AFPT Convention
Akademiet for personlig trening
Freestyle Workshop
Carl Paoli
Performance Specialist Fas 1
STT
Performance Specialist Fas 3
STT
Performance Specialist Fas 2
STT
Performance Specialist Fas 4
STT
CAFS - Certification in applied functional science
By Greys
funkstion modul 1
3D
The Corset
Ido Portal
Movement X
Ido Portal
Fascia Therapeut
ARTZT Institute
Strength Coach 2
Eleiko
Strength Coach 3
Eleiko
Functional Trainer
Eleiko
Competitor course
CrossFit, inc
CrossFit Level 2
CrossFit, Inc
CrossFit Kids
CrossFit, Inc
CrossFit Gymnastics
CrossFit, Inc
CrossFit Olympic lifting
CrossFit, Inc
CrossFit Mobility and movement
CrossFit, Inc
CrossFit Level 1
CrossFit, Inc
TRX sertifisert
TRX
Kettlebells Sertifisert
Kettlebells Inc

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.