Andreas Skjetne

Andreas er markedssjef i treningskjeden EVO og mangeårig foreleser. Han har også praktisert som PT siden 2012.
Andreas er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Å jobbe som personlig trener

Interessen for trening og fysisk aktivitet har alltid vært tilstede. Det å kunne kombinere bevegelse med noe sosialt passer meg perfekt. Selv har jeg vært aktiv innen fotball og skiskyting som barn og ung. Dette ledet meg til slutt inn på bachelorstudier på Norges Idrettshøgskole. Gjennom utdannelse og interesse ble jobb innen trening og undervisning en naturlig utvikling. Jeg har alltid vært interessert i prestasjon og utvikling både for min egen del, men også andres utvikling og det får jeg gjennom dette yrket.

Påvirket positivt av treningsbransjen

Årene i treningsbransjen har påvirket meg positivt, både på det personlige plan, men også karrieremessig. Trening og jobb har gjort meg mer strukturert, ambisiøs og produktiv. Jeg er ikke redd for å sette meg målsetninger og kan levere stor arbeidsinnsats for å nå målene. Dette har gitt meg muligheter jeg ikke trodde jeg skulle få når jeg fikk min første jobb som PT. Innsatsen og driven har bidratt til muligheter som foreleser, forfatter av egen bok og redaktør for en av Norges største treningsblogger.

Motivasjon til å levere bedre

Som personlig trener får jeg muligheten til å påvirke andres liv. Det å være kilden til kunnskap som skaper resultatene andre har drømt om, gir meg mye. De fleste kjenner på mestring og glede gjennom å kunne få til ting de trodde var umulig, uansett hvor stor eller liten denne utfordringen måtte være. Variasjonen du opplever som PT gjør hver dag forskjellig og bidrar til å opprettholde interessen. For meg er det viktig med nye utfordringer og det får jeg definitivt som personlig trener.

Det å møte mennesker som har ambisjoner og drømmer gir meg energi. Ved å kunne bidra til å gi en best mulig start på veien videre, trigges jeg til å levere gode forelesninger. Den tilliten og respekten vi forelesere får fra studentene bør forvaltes godt, dette ansvaret gir meg stor motivasjon til å levere bedre for hvert nye kull jeg møter.

Hvorfor foreleser for AFPT?


AFPT har alltid studentes beste i tankene. Alt er tilpasset for at du som student ikke bare skal lykkes underveis, men også etter studiene. Gjennom en helhetlig tilnærming til faget og yrket, møter du jobben som venter med de verktøyene du trenger for å lykkes. Det holder ikke at foreleserne er faglig sterke, de må også være bransjens beste formidlere. Det er dette du finner hos AFPT. Her møter du de beste i vår bransje og vi vet hvordan vi skal få deg til å lykkes.

Erfaring

  • 10.000 gjennomførte PT timer
  • Forfatter av boken "Hvordan lykkes som PT"
  • Redaktør for Norges største treningsblogg
  • Markedssjef i Evo Fitness
  • Foreleser i AFPT siden 2018

Utdanning og kurs

Utdanning

Bachelor i fysisk aktivitet og helse
Bachelor i fysisk aktivitet og helse
NIH

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.