Elaine Bloom

Elaine har bred og lang erfaring fra arbeid med trening, livs-og karriereveiledning og mental helse. Elaine har jobbet i AFPT siden 2012, og foreleser i mental trening, og kommunikasjon og coaching. 
Elaine er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Om Elaine:

Elaine Bloom, grunnlegger og daglig leder, med en omfattende og variert bakgrunn og erfaring innen treningbransjen, livs- og karriereveiledning, ledelse, og arbeid med integrering, arbeidsinkludering og mental helse. Hun er utvikler av karrierehelsemodellen F.E.M.S.S, en helhetlig tilnærming til hvordan få det bedre på, og utenfor jobb, www.karrierehelse.no

Elaine er opptatt av folkehelse, og hennes tilnærming til trening og livsveiledning reflekterer dette engasjementet. Hun integrerer de fysiske, emosjonelle, mentale, spirituelle og sosiale dimensjonene i sitt arbeid med enkeltpersoner, grupper og organisasjoner. Hun driver også www.elainebloom.no

Hun er ikke bare en respektert foredragsholder, men også en konsulent som bistår organisasjoner i endrings- og omstillingsarbeid, team- og lederutviklingsarbeid samt mangfold- og inkluderingsarbeid. Hennes virke strekker seg både nasjonalt og internasjonalt, og hun har hatt gleden av å jobbe med flere tusen mennesker i alderen 16-64 år fra over 71 land.

Elaine er også kjent for sin medvirkning i serien "Karriereveilederen" på NRK Nett TV og for å være vert for podcasten "Karriereveiledning med Elaine". I tillegg til sitt faglige engasjement skriver Elaine artikler for flere magasiner og aviser, og hun har en lidenskap for musikk, med trommespill som en av hennes interesser. Hun har også drevet med fotball på høyt nivå og er opptatt av innovasjon, bærekraft og handlekraft i møte med helse velvære, og fremtidens arbeidsliv.

Utdanning

  • Hun er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo i 2007
  • Mastergrad i karriereveiledning fra Universitetet i Sørøst-Norge i 2021
  • NLP Leader Master Coach i 2012 
  • Sertifisering innen nevrovitenskap med fokus på ledelse og organisasjonsutvikling fra MIT SLOAN i 2023.
  • Videreutdanning innen helsepsykologi, arbeidspsykologi, strategisk kompetanseledelse og læringskultur, coaching, mentoring og positiv psykologi samt executive coaching og team coaching, og fremtidens arbeidsliv.

Utdanning og kurs

Utdanning

MIT SLOAN, Management Executive Education
Neuroscience for Business
Universitet i Oslo
Master i karriereveiledning ved
Universitet i Oslo
Bachelor i pedagogikk
Handelshøgskolen BI
Kompetanseledelse og læringskultur. Coaching, mentoring og positiv psykologi. Executive coaching og Teamcoaching
Executive Program som

Kurs

NLP Leadership nå Leading Egde
Sertifisert NLP Leader Master Coach

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.