Sandra Bjordal Gluppe

Sandra er utdannet fysioterapeut og personlig trener og har spesialkompetanse på kvinnehelse og rectus diastase (delte magemuskler). Hun har holdt flere foredrag relatert til kvinnehelse de siste årene.

Om Sandra:

Sandra har nylig startet i AFPT og skal forelese i kurset «Trening under, og etter svangerskap» sammen med Kristina L. Skaug fra 2024. Hun er leder i faggruppen for kvinnehelse i Norsk fysioterapeut forbund og jobber til daglig som fysioterapeut ved Tollbugata fysioterapi i Drammen. I tillegg jobber hun også som fysioterapeut for kvinner med delte magemuskler ved Nimi Volvat Storo. Hun er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo/OsloMet (2008–2011), og fullførte sin mastergrad i idrettsfysioterapi ved Norges idrettshøgskole i 2017. 14. september 2023 forsvarte hun sitt doktorgradsprosjekt med tittelen "Postpartum exercise and diastasis recti abdominis – mammamage et problem etter fødsel?", ved Norges idrettshøgskole, institutt for idrettsmedisinske fag. Prosjektet var finansiert av Norske Kvinners Sanitetsforening. Nå jobber hun i et vikariat ved Vestfold Fysioterapi.

I 2012 tok hun også personlig trener utdannelse ved Norges idrettshøgskole og har siden dette holdt Bootcamptimer utendørs i både Oslo og på Nøtterøy hvor hun bor. Hun har spilt håndball og er spesielt glad i styrketrening. 

Utdanning:

  • Doktorgrad - Norges idrettshøgskole 2018-2023
  • Master idrettsfysioterapi - Norges idrettshøgskole 2015-2017
  • Bachelor fysioterapi - høgskolen i Oslo 2008-2011
  • Personlig trener - Norges idrettshøgskole 2011-2012

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.