Mathias Lilleheim

I 2005 startet AFPT med sin utdannelse til Personlig Trener. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå.

Mathias er født og oppvokst i Fagre Stryn, men flyttet østover etter Videregående. Han var en lovende spydkaster, men etter å ha passert 80 meter som 20-åring, ble karrieren torpedert av diverse skader og da var veien til en trenertilværelse kort. Samtidig med utdannelsen ved Norges Idrettshøgskole gikk han gradene som spydkasttrener og arbeidet i en årerekke med noen av våre beste spydkastere. I 1989 fikk han jobb som fysisk trener ved det daværende Toppidrettsenteret (nåværende Olympiatoppen) og jobber fremdeles der i dag.
Fokusområdene er styrke og stabilitet og "kundene" er våre beste toppidrettsutøvere. Med utgangspunkt i idrettsspesifikke kravspesifikasjoner testes utøverne for å avdekke styrker og svakheter og så utarbeides det både langsiktige og kortsiktige planer for den videre treningen. I tillegg er han selvfølgelig til stede så ofte som praktisk mulig, både på Olympiatoppen og ute i den store verden, for å kvalitetssikre gjennomføringen av de ulike treningsprogrammene.

Mathias er spesielt opptatt av moderne stabilitetstrening og av de helkroppslige sammenhengene der stabiliserende og bevegende muskelgrupper samarbeider om optimale prestasjoner. I samarbeid med tre kolleger ved Olympiatoppen, har han skrevet en bok om buk- og ryggtrening ("Buk- og Ryggtrening" - Gyldendal Undervisning) og har i tillegg forfattet en rekke artikler for ulike aviser og tidsskrift omring både stabilitetsstrening og andre former for styrketrening. Han har holdt kurs for AFPT i flere år.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.