Magnus Christoffer Gundrosen

Å jobbe som personlig trener

Magnus Gundrosen jobber til daglig som daglig leder for Avancia Sport Center Skedsmokorset.

Magnus Gundrosen ar gjennomført over 30.000 salgssamtaler og opparbeidet seg høy kompetanse og bred erfaring når det kommer til salg. Med hardt arbeid og høy grad av gjennomføringsevne har han levert gode resultater fra oppsøkende salg siden 2009, man skal ikke kimse av «den harde skolen». Siden 2017 har Magnus Gundrosen vært daglig leder hos Avancia Sport Center Skedsmokorset, som også er et av Norges største selvstendige treningssenter. PT er et yrke og et fag man må lære seg, og ikke minst trene på for å bli god i. Salg er en meget viktig del av yrket som personlig trener og han legger til - avgjørende for suksess.

Magnus hvorfor er salg så viktig? 

Vi jobber med salg alle sammen, hver dag, i en eller annen form. Vi startet allerede som små barn hvor vi maste oss til søtsaker i butikken, eller når vi byttet leker og gjenstander i skolegården. Det var ofte de samme som fikk mest ut av butikk-turen eller byttingen av lekene.

Hvis du som personlig trener klarer å finne behovet, at du klarer å tenne «det lille lyset» som betyr noe for kunden, så vil du lykkes. Det krevet kunnskap, prøving og ikke minst gjennomføringsevne over tid.

Hvorfor foreleser for AFPT?

Min AFPT-reise startet tilbake i 2013, og er mye av grunnen til at jeg er der jeg er i dag. Jeg er stolt over å få lov til og være endel av AFPT-familien, og ikke minst lærer-staben. Med håndplukkede forelesere og kvalitetssikring i alle ledd sørger AFPT for å levere det produktet som får studentene til å lykkes. Hos AFPT møter du de beste fra vår bransje. Jeg kan med trygghet, stolthet og sikkerhet si at vi vet hvordan vi skal få deg til å lykkes!

Erfaring

  • Over 30.000 gjennomførte salgssamtaler
  • Toppselger siden 2009
  • Coaching og mentaltrener
  • Tidligere landslagsspiller i golf
  • Team AFPT siden 2013
  • Jobber med ledelse og prestasjon

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.