Ingrid Marie Egner

I 2005 startet AFPT med sin utdannelse til Personlig Trener. Siden den gang har vi utvidet studietilbudet til å inkludere flere utdannelser, kurs og fagsamlinger som tar deg i den retningen du ønsker å gå.

Ingrid har en mastergrad i idrettsbiologi fra Norges Idrettshøgskole og en doktorgrad i fysiologi fra Universitetet i Oslo. Ved siden av studiene har Ingrid drevet med amatørboksing. Hun har i mange år vært den bokseren i Norge med høyest ranking internasjonalt, og har blant annet 8 NM-gull, 5 Nordisk gull, og 3 5 plasser i VM.

I doktorgraden jobbet Ingrid med å studere hvilke signaler som fører til muskelvekst og muskelsvinn, med fokus på muskelkjerner. Ingrid jobber til daglig fortsatt som forsker på Universitetet i Oslo.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.