Anethe Toth

Anethe er eier av nyoppstartede OsloHelseStudio, og er foreleser på AFPT Business School.
Anethe er tilgjengelig som mentor i vår mentorordning.
5 klipp
5 x 60 min
5 timer samlet eller 1x2 + 1x3
NOK6 900,-
3 klipp
3 x 60 min
3 timer samlet eller delt opp
NOK4 500,-

Hun har vært 10 år i treningsbransjen. Hun begynte som gruppetime-instruktør og har jobbet som personlig trener på heltid de siste 6 årene. Som videreutdanning kan Anethe blant annet vise til Massasje- og muskelterapi, Rehab-trainer, kostholdsveileder, trening under og etter graviditet og Yogalærer (200 timers yoga utdannelse). Anethe har en Mastergrad i Internasjonal Markedsføring og ledelse fra tidligere, i tillegg til over 20 års salgserfaring fra ulike bransjer. Hun har vært PT Spesialist i Fresh Fitness i 3 år, der hun motiverte og veiledet både nye og eksisterende PTer i Region Oslo Øst og Østfold. Anethe ble kåret til årets PT i 2017.

Som foreleser ønsker hun å bidra med sine fagfelt og erfaring slik at flest mulig skal kunne leve av PT som yrke, kunne skape solide forretningsplaner og motiveres videre på reisen i å implementere forretningsplanene. Hun kommer til å gjøre sitt ytterste for å gjøre vanskelige (og kanskje for noen også tørre og kjedelige) temaer både interessante og forståelige.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.