5 min

Slik kan du videreutdanne deg som PT

Hvordan bør man fortsette sin egen utvikling etter endt PT utdannelse?
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Slik kan du videreutdanne deg etter PT-utdanningen

 

Når du er ferdigutdannet som personlig trener har du en solid base med kunnskap, men det er fortsatt mye å lære. Du har mange videreutdanninger du kan ta og mye kunnskap du kan plukke opp fra andre dyktige trenere. I denne artikkelen skal vi ta for oss hvilke utdanningstilbud vi kan anbefale og for hvem det passer. 

 

Det er mange veier å gå etter du har blitt PT. Alt fra flerårige løp til korte kurs og samlinger. De fleste utdanninger kan gi deg et fortrinn i arbeidsmarkedet og ikke minst er det jo artig å kunne nå ut til mange mennesker med korrekt kunnskap. Markedsføring, ernæring, og online trening kan være aktuelle områder å satse på alt etter hva som interesserer deg.

 

Rehab trainer

En aktuell utdanning med tanke på hvor mange som har smerter i kroppen fra tid til annen. Kurset inneholder flunkende ny informasjon om smerteforskning og hvordan man kan påvirke smerter i en positiv retning. Mange PT har tatt dette kurset og det anbefales virkelig da dette kan være et område som er vanskelig å lese seg opp på selv uten litt bakgrunnskunnskap. Mer om Afpt sitt kurs Rehab Trainer finner du her.

 

 

Online trainer

Online oppfølging av kunder kan være en fin mulighet til å bringe inn flere kroner i bedriften din. Dette gjør at du har flere inntekskilder som kan være en god plan i perioder hvor det er lite PT-kunder. Akademiet for Personlig Trening har en videreutdannelse du kan lese mer om her.

 

 

Ernæringsfysiolog

Å gi ernæringsråd bør gjøres med forsiktighet. Gir du feil råd kan du i verste fall sørge for at folk ender opp med mangelsykdommer. Skal du gi ernæringsråd til folk som er syke bør du være utdannet ernæringsfysiolog da risikoen for å gi feil råd er mye større. Om du ikke har lyst til å gå 3 år på skole kan Afpt sitt kurs Kostholdsveileder være aktuelt.

 

 

Salg, markedsføring & coaching på nett

Å kunne markedsføre deg selv på en god måte er alfa omega for både PT-er og andre som driver et firma. Det er mange måter og medium man kan bruke til markedsføring. Hvis du sliter med å få inn nok kunder til å leve av personlig trening er dette området å satse på. Les mer her.

 

 

Har du spørsmål til videreutdanning eller ønsker å oppgradere til PT årsstudium?

Ta gjerne kontakt med oss på messenger, så hjelper vi deg raskt og effektivt med din forespørsel.

 

 

Publisert: 10.11.2020 KL. 11:55
Av:
Steinar Ekren
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.