Rules of health: smil mer
1 min

Rules of health: smil mer

Foskning viser at spedbarn smiler og ler 400 ganger i løpet av døgnet.
Publisert: 02.08.2014

...30% av voksne derimot, smiler mindre enn 5 ganger om dagen. Et smil er sannsynligvis det fremste tegnet på positivitet og imøtekommelse. Hvor mange klarer å holde seg negativ når man smiler?

Det har tilogmed vært gjort studier der mennesker som lider av depresjon har fått beskjed om å smile til seg selv i speilet en viss tid i løpet av en dag og dette medfører mindre følelse av depresjon. Sannsynligvis kan man fortelle om alle vitenskaplige studier som støtter opp under dette mens fakta er enkelt. Le og smil mer så er livet generelt bedre.

I noen tilfeller er det så enkelt som å slå på YouTube og se på en komedie eller en standup i ny og ne eller henge mer med mennesker som får deg til å smile.

Filosofen Arne Næss fikk engang spørsmålet av en journalist "Når startet du å leke?". Næss sitt svar var kontant "Når sluttet du?". Essensen av dette er vel så enkelt at vi bør leke mer, le mer og smile mer og se til å tilbringe mer tid med mennesker som gjør deg glad og se til at man også er et menneske som får andre glade.

 

Publisert: 02.08.2014 KL. 11:57
Kategori: Siste Artikkel
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.