1 min

Rules of health: ikke drikk kaloriene dine

Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

...så en enkel måte å begrense inntaket på er derfor å bare drikke ting med 0 kalorier i seg. Dette betyr at øverst på listen står selvsagt vann etterfulgt av kaffe og te og deretter andre kalorifrie drikker. Selv om om lightbrus ikke inneholder kalorier har søtsmaken en tendens til å kunne påvirke blodsukkerte slik at kaloriene blir spist eller drukket ved en senere anledning allikevel. Noe forskning tyder faktisk på at du spiser mer ved neste måltid etter inntak av lightbrus. Uansett vil vann alltid trone øverst på listen. En av de beste metodene å kontrollere vekten på er å drikke et stort glass vann før hvert måltid, da er det plass til mindre mat.

Publisert: 28.07.2014 KL. 11:37
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.