1 min

Rules of health: ha 6 gode venner

Fellestrekk for de lengstlevende befolkningsgruppene i verden er et sosialt liv.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

I vår verden med Facebook og andre sosiale medier skulle man tro at vi hadde flere venner enn noengang. Forskning tyder på det motsatte. I dag har den gjennomsnittlige vestlige personen 1,5 gode og nære venner, en nedgang fra 3 de siste 50 årene. Felles for de lengstlevende gruppene i verden er at de har et gjennsomsnitt av 6 nære venner som på god norsk stiller opp når det "brenner på dass".

En klok mann og venn av meg sa en gang at "gode venner er de som går inn når andre går ut" og dette er vel det vi mener med gode venner.

Kanskje du er en av de som har mange gode venner og er da en av de heldige. Om ikke så er det aldri for sent å få nye.

Uansett, gode venner er en av de viktigste tingene for et langt og godt liv. Og om livet i blant blir veldig tøft blir det ofte litt mindre tøft med gode venner.

Publisert: 27.07.2014 KL. 12:33
Kategori: Siste Artikkel

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Hvor du holder hantelen påvirker hvor tung øvelsen er.
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.