Ferdig student i juni, ferdig Personlig Trener før høsten?
3 min

Ferdig student i juni, ferdig Personlig Trener før høsten?

Er du ferdig som student eller planlegger å bytte jobb til høsten? Hva med å bruke sommeren til å skape et nytt yrle?
Publisert: 11.02.2015

Hvordan ville det vært å være ferdig på skolen i juni og når høsten kommer var du allerede klar til å jobbe i ditt nye yrke som Personlig Trener? Dette har du nå muligheten til. I flere år har vi nå gitt muligheten til å ta vår PT utdannelse på kortere tid enn den vanlige som går fordelt over 11 helger gjennom 6-9 måneder. Noen er interessert i å skaffe seg kunnskapen og begynne å jobbe raskest mulig og for de er dette studiet perfekt.
Innholdet og lærerne er identisk med standardutdannelsen så din kompetanse er lik den du får ved de andre utdannelsene vi har. Ikke er resultatene dårligere heller. Fakta er at det viser seg at det intensive læremiljøet med daglig undervisning, gir et tettere samhold blant studentene og gjenspeiler seg i minst like gode resultater. I tillegg er det noen som motiveres av ”hastverk” og når du vet du bare har noen få uker på deg og ikke mange måneder jobber man litt smartere.

Dette studiet har i tillegg vært en suksessfaktor for mange som ønsker å studere videre innen helse. Med et yrke som Personlig Trener kan du ha en inntekt parallelt med videre studier slik at du både kan tjene penger og bruke kunnskapen din underveis.

Les mer om Intensivkurset her.

Du kan også ta dette studiet i Dubai i 2015 så dersom du ønsker å både studerer intensivt, oppleve sol og varme og få en liten ferie samtidig er dette den ultimate opplevelsen.

Publisert: 11.02.2015 KL. 11:54
Kategori: Siste Artikkel
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.