Hva med næringsrike, saftige, sukkerfrie og gode bananmuffins (fulle av proteiner selvfølgelig) som ett av måltidene dine i dag? Og ønsker du en luksusversjon, så smør litt mandelsmør på toppen .
Her er oppskriften på bananmuffinsene: 150g havregryn, 70g vanilje proteinpulver, 70g fettredusert mandelmel, 15g fiberfin, 100g sukrin eller sukrin gold evnt en blanding, ca 25 dråper stevia english toffee, 1 ts ekte vaniljepulver, 2 ts bakepulver, 1 ts salt, 1 dl fet kokosmelk 22%, 300g mager kesam, 4 egg og 1 stor most banan. Bland først alt det våte og tilsett det tørre. Rør godt og bruk gjerne stavmikseren for å findele havregryn og banan. Dette blir ca 24 små muffins. Silikonformer anbefales, så de ikke setter seg fast. Stek de på 180 grader i ca 20-25 min. Sjekk om de er rå inni før du tar de ut. Disse er perfekte å fryse (om det blir noen igjen . min mann klarte å spise opp 9 stk alene, he he). Varm eller tin de litt i microen, så smaker de som nybakte !