Bli kjent med AFPT: Katrine Torskog
3 min

Bli kjent med AFPT: Katrine Torskog

Katrine er fysioterapeut og pedagog og er en del av AFPT sitt fagteam. Hun jobber til daglig med muskel- og skjelettlidelser.
Publisert: 13.07.2015

Hvordan og hvorfor ble du intressert i trening og helse?

 Jeg er oppvokst i en familie hvor aktivitet og trening har vært viktig. Jeg begynte tidlig med idrett av ulike slag og hadde foreldre som var utrolig flinke til å stille opp. Etter hvert gikk langrennsinteressen og håndballen over til vekslende interesser, og i voksen alder har det vært treningssenteret som har vært hovedarenaen for trening for min del. Jeg har hatt noe kortvarige perioder hvor jeg har forsøkt meg på blant annet løping, men jeg har alltid havnet tilbake på treningssenteret. Jeg opplever at trening er viktig for meg. Jeg har det bedre når jeg er i regelmessig fysisk aktivitet og når jeg føler at kroppen fungerer.

Hva tilbringer du tiden med utenom jobb?

På fritiden er jeg mest opptatt av å være sammen med familien min. Jeg har to jenter som har en aktiv fritid og som jeg tilbringer mye tid med. Familien min er det viktigste for meg. Ellers så er jeg glad i å ha noe konkret å holde på med. Jeg liker å drive med prosjekter i hjemmet og til min manns stor fortvilelse til tider, så er jeg veldig glad i å pusse opp. Jeg har behov for å få utfordret meg, noe som har resultert i en del tid på skole. Jeg har nylig tatt en mastergrad, noe som har kostet en del tid og krefter, så det kan være at det kan være godt med en liten pause fra skolebenken en stund, selv om jeg elsker ny kunnskap og lære nye ting.

Hva er du mest fornøyd med å ha oppnådd?

Jeg er på et punkt i livet hvor jeg er utrolig fornøyd. Jeg føler at jeg har oppnådd mye av det jeg har ønsket meg, men familien min og mine to døtre er min desidert største gevinst på veien.

Om alt går etter planen, hva gjør du om 10 år?

 Jeg må innrømme at jeg ikke har noen konkret ti-års plan. Jeg håper at jeg har det bra og er omgitt av de jeg er glad i, også om ti år. Når det gjelder karriere og yrkesliv så er jeg en som fortsatt ikke vet helt hva jeg vil bli når jeg blir stor. Jeg er åpen for at jeg kan jobbe innenfor andre områder enn hva jeg gjør i dag, men jeg håper at jeg er i en jobb som jeg trives i og som utfordrer meg, og som gir rom for at jeg har mest mulig tid med de jeg er glad i.

Publisert: 13.07.2015 KL. 08:41
Kategori: Siste Artikkel
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.