Bli kjent med AFPT: Inger Houghton
2 min

Bli kjent med AFPT: Inger Houghton

Inger er en av AFPT sine ernæringsforelesere. Hun bor i Dubai sammen med sin mann ian der de driver SHP, et privat trenings/PT senter. Inger er også en av Asia sine absolutt beste Crossfitutøvere og har vunnet og plassert seg høyt oppe i mange konkurranser.
Publisert: 10.07.2015

Hva fikk deg til å bli opptatt av trening eller helse?

Det var han der Ian Houghton som fikk meg til å virkelig bli interessert i trening og helse. Trening hadde vært en del av livet mitt også før jeg traff ham, men av Ian lærte jeg mye om trening, og en bedre forståelse førte til at jeg fikk mer ut av treningen.

Hva, av alle ting du kan fylle dagen med, er din store lidenskap/hobby utenom jobb?

Jeg vet ikke om jeg kan kalle det min lidenskap, men en av mine største hobbyer utenom trening er bloggen jeg skriver. Fra den får jeg satt ord på mange av tankene mine, og å skrive er noe jeg alltid har likt å gjøre.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd i livet?

I en verden der utseende, status og hvordan man oppfattes betyr så "mye", er jeg stolt av å kunne si at jeg er meg selv både ovenfor venner og familie, men også i jobbsammenheng og i sosiale medier, og egentlig ikke bryr meg så mye om hva andre synes om nettopp det. Jeg er også ganske stolt over den lille bollen som ligger og hever i magen min ;-)

Om alt går etter planen, hvor ser du deg selv om 10 år.

Om 10 år har jeg og Ian to friske barn. Mulig vi forsatt bor i Dubai, for enn så lenge trives jeg iallefall så bra her at jeg ikke kan se for meg noe annet. Vi har begge jobber som vi trives i og som gir økonomisk trygghet, men som ikke tar all vår tid slik at vi har mye tid til barn, familie og venner, samt har anledning til å reise mye.

Publisert: 10.07.2015 KL. 09:31
Kategori: Siste Artikkel
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.