Bli kjent med AFPT: Ian Houghton
1 min

Bli kjent med AFPT: Ian Houghton

Ian har en imponerende CV bak seg med alt fra naprapatutdannelse til massør for Leeds og Chelse til en menge ulike sertiiseringer og utdannelser utover dette. I dag driver han SHP Dubai med sin kone Inger.
Publisert: 27.07.2015

Hvordan og hvorfor ble du opptatt av trening og helse?

 Jeg har alltid vært aktiv innen ulike idretter, men i en tidlig alder fikk jeg oppleve hvor mye man kan hjelpe andre å bli kvitt smerter ved manuell behandling, noe som trigget et stort interesse for å lære mer. Jeg var også heldig som fikk treffe noen veldig inspirerende mennesker i en ung alder som har gitt meg god veiledning og hjelp til å styre kurs.

Foruten jobb, hva er din lidenskap og hva bruker du tiden din til?

Stor lidenskap utenom jobb? Nå spør du vanskelig. Både golf, skikjøring, film, tv-spill og lesing av bøker er ting jeg er svært glad i i alle fall.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd i livet?

Å starte, samt drive et selskap i Dubai har vært (og er fortsatt) en veldig stor utfordring (som jeg i etterkant ser ikke var særlig godt planlagt). Det faktum at vi har kommet så langt som vi har og fått opplevd så mye spennende sammen med mange flotte kollegaer er noe jeg er stolt av.

Om alt går etter planen, hvor ser du deg om 10 år?

Om 10år håper jeg å ha stiftet familie samt utvidet SHP sin virksomhet i midtøsten med mange flere flotte kollegaer.

Publisert: 27.07.2015 KL. 09:57
Kategori: Siste Artikkel
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.