Bli kjent med AFPT: Dmitrij Gordejev
3 min

Bli kjent med AFPT: Dmitrij Gordejev

Dmitrij er både naprapat, personlig trener og en en meget dyktig Kettlebell utøver og foreleser.
Publisert: 16.07.2015

Hvordan og hvorfor ble du opptatt av trening og helse?

I Moskva, der jeg bodde til jeg var 13 år vokste jeg opp i en famile som var opptatt av kultur, sang og musikk, ingen drev med noe form for idrett. Bestefar spilte trekkspill, som alle russiske bestefedre gjorde, mamma spilte fiolin og vi hadde en piano stående i stua. Min mor sende meg på piano og korøvelser, og jeg måtte finne på stadig nye unskyldinger for å slippe å delta på dette. Det slapp jeg da jeg som 10 åring kom hjem og sa at jeg har meldt meg inn i en langrenn-klub og skulle på en kukurranse om en uke. Nå ser jeg at det valget jeg tok da hadde større betydning enn jeg først trodde. Alternativet til langrenntreninger hadde blitt en annen vennegjeng som satt i trappeoppgangene, røyket, drakk alkohol og gjorde ting som ikke barn skal gjøre.
Etter endt videregående i Norge hadde jeg et vitnemål som var så dårlig at jeg ikke turte å vise den til min mor. Da hadde ikke jeg funnet det jeg brant for. Tre månender seinere begynte jeg på min trening og helsekarriere som startet hos AFPT, og forstod fort at det var trening og helse jeg skulle jobbe med.

Foruten trening og jobb, hva er din lidenskap?

 Jeg elsker musikk, ikke den som man finner på Findings festivalen eller på VG lista topp 20. Da mener jeg ekte musikk laget med gitar, bass og trommer.  Det faktumet at jeg var på 9 Metallica konserter på en sommer sier vel sitt. Det finnes snart ingen flere rock eller metal band som jeg ikke har sett live.

Hva er du mest stolt over å ha oppnådd i livet?

Vanskelig å plukke en konkrett ting. Når jeg ble pappa til min sønn, Daniel. Når jeg var hoveddommer i  Norway cup finalen i alder av 17 år som var direkte sendt på TV2.  Å ha fullført Naprapathøyskolen uten støtte fra Lånekassen. Når jeg åpnet mitt treningssenter, Optimal Prestasjon etter fire måneder beinhard oppusing i full jobb som PT og ingen søvn.

Om alt går etter planen, hvor ser du deg selv om 10 år?

Businessmessig vil jeg nok drive mitt treningsenter, Optimal Prestasjon, ha et fantastisk trener og terapeutteam som jeg er stolt av å tilby mine kunder. Siden jeg liker utfordringer, kommer jeg nok til å ha mange spennende prosjekter i fremtiden. Har mer fritid til familen og være det beste forbildet som min sønn kan ha. Drar fortsatt på metalkonserter, og står fremst i mushpitten.

Publisert: 16.07.2015 KL. 10:46
Kategori: Siste Artikkel
ds
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

I henhold til undersøkelser gjort er det bare mellom 3 og 8 prosent av vestlig europeisk befolkning som er laktoseintole...
Er det en sammenheng mellom størrelse på leggene og livsstilssykdommer.
Hvilken funksjon har glutamin på helsen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.