5 min

AFPT student med eget treningssenter

Salg, markedsføring og coaching var nøkkelen.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Anita Sandvik bestemte seg for å følge drømmen og åpnet eget treningssenter. Valget ble tatt etter å ha deltatt på salg, markedsføring og coaching hos AFPT. Den spreke studenten bor til daglig på Hjelmeland utenfor Stavanger og driver i dag TOPP treningssenter.

 

- Jeg så utrolig takknemlig for måten jeg ble tatt i mot og hva jeg lærte på kurset. Det var kunnskapen og oppfølgingen jeg trengte for å være sikker på at dette var jobben for meg. Jeg merker at når jeg selger medlemskap eller PT-timer er jeg sikker på meg selv og jeg er stolt av det jeg selger. Det har jeg dere å takke for!

 

Etter tre inspirerende og lærerike samlinger med salg, markedsføring og coaching, tok hun valget om å overta det lokale treningssenteret. Nå har hun etter flere måneders oppussing åpnet dørene og medlemmene strømmer til.

 

- Åpningen har gått over all forventning og vi har allerede passert 100 medlemmer! Det ser ikke ut til å stoppe enda, sier en storfornøyd Anita Sandvik.

 

Alle vil trene på Topp treningssenter. Det har blitt solgt medlemskap til ungdommer, hyttefolk, kommune, nav og bedrifter. Ved siden av medlemskap tilbyr treningssenteret PT-timer, der Anita nå personlig har rundt 20 timer i uken. I tillegg er det startet gruppetrening for ungdommer og overvekt.

 

Kommunen har vist stor interesse for prosjektet og ønsker treningssenteret velkommen. Neste punkt på listen nå er å møte med flere instanser om ulike treningstilbud.

 

- Det er helsesjefen selv som ville ha et møte. Det er flott at kommunen støtter prosjektet og ser viktigheten av å få folk i aktivitet, sier Anita.

 

Går du med en drøm om å starte ditt eget senter? Da er ikke Anita i tvil om hva hun vil anbefale deg. Hun kommer også med noen enkle tips hun selv har lyktes med.

 

- Det er bare å hoppe i det! Det var en stor utfordring, men jeg har ikke angret en dag. Mitt beste tips er å være tilstede, du må møte mennesker, se de og lytte til hva de har å si. De fleste ønsker jo å trene, du må bare finne ut hva som passer den enkelte.

 

Anita anbefaler alle som er interessert i treningen å studere gjennom AFPT og er ikke i tvil om at salg, markedsføring og coaching er et kurs alle kan ha nytte av.

- AFPT har noen av de beste foreleserne i landet innen trening og skal ha mye av æren for at jeg er der jeg er i dag. Jeg vil rette en spesiell takk til Henning Holm som har gitt meg god oppfølging i ettertid av kurset.

Publisert: 16.05.2019 KL. 04:23
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.