3 min

AFPT Convention - hvorfor arrangerer vi denne?

Mange har stilt oss spørsmålet til hvorfor vi arrangerer en Convention. Her er hvorfor!
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Kompetanse er viktigere og viktigere i dagens marked. Selv om det er en etterspørsel etter hundrevis av trenere landet over er det ingen automatikk i at alle får jobb. Vi vet at det å ta seg tid til å gå på kurs er både tidskrevende og økonomisk belastende og kan by på utfordringer for mange.

I tillegg til dette er det å større kurs ofte en utfordring ved at at det er deler av innholdet som ikke er relevant for din virksomhet og/eller ditt ønske.

Derfor er resultatet ofte at mange lar være å gå på kurs og utdannelser fordi det ikke er verdt tiden man må investere. Utover det er det noen ting som ikke er like enkelt å få gjort i Norge.

Av egen erfaring vet jeg at det å lære både koster tid og penger. I perioden fra 1998-2209 var jeg 30 dager hvert år på kurs og/eller utdannelser, hovedsaklig i utlandet og satte av en dag hver eneste uke til selvstudier.

Derfor valgte vi i 2014 å arrangere vår første #afptconvention på Beitostølen. Erfaringen viste at det å reise til Beitostølen var langt for mange og selv om lokaliteten var strategisk valgt for å være like langt for alle å reise, begrenset det muligheten for mange. I 2015 valgte vi å legge den på Quality Gardermoen og hadde helt full sal med 350 gjester som deltok. Vi inviterte da et titalls ulike forelesere som er å anse som flere av verdens ledende for å gi Deg som deltager muligheten til å lære av de beste.

I 2016 fortsetter vi med dette med noen få unntak.

  • Lokalitetene blir Quality Gardermoen, enkelt tilgjenegelig for nasjonale og internasjonale gjester
  • Alt inkludert om du velger å overnatte, eller lunch, kaffe og fruk om du bare deltar på dagen
  • Flere forelesninger enn i fjor
  • 16 ulike forelesninger med ulike temaer. Av tilbakemeldinger var det flere praktiske tilfeller enn før også flere ulike temaer for å apellerere til en bredere målgruppe og gid eg muligheten til å lære om flere interessnte tamer som er interessante for Deg
  • Middag med underholdning på lørdagen for å skape en sosial setting for de som velger å være

Siden det i fjor ble utsolgt har vi satt påmeldingsfristen til senest 1. juli ELLER når det er fullt. Samme antall plasser som i fjor er tilgjengelige.

Paneldebatt

Alle forelesere vil presenteres fortløpende og det vil også være en paneldebatt der du har muligheten til å stille spørsmål du ønsker besvart. Du vil kunne sende spørsmål til oss som skal besvares i debatten innen 1. juli. Mer informasjon om dette kommer.

Du kan lese om Convention her

Publisert: 08.03.2016 KL. 10:40
Kategori: Tips og Kuriosa

Har du lest disse?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.