6. Drikk melk.
Kalsium forbedrer fettforbrenningen. Inkluder meieriprodukter i kostholdet.
7. Et eple om dagen...
Polyphenolene i epler forbredre fettforbrenningen. Et vanlig eple gir 200 mg polyphenoler og drøyt 20 gram karbohydrater.
8. Krydre hverdagen...
Sterke krydder innholder capsaicin, et emne som øker forbrenningen. Bruk chili, pepper og andre sterke krydder i matlagingen.
9. Nøtter.
Loma Linda University, California, viser at inntak av nøtter er positivt for fettforbrenningen. Vær obs på at nøtter inneholder mye kalorier så reduser mengden karbohydrater når mengden fett, også fra nøtter, øker.
10. Organisk mat.
Journal of Dairy Science viser at organisk mat inneholder mer av blant annet de viktige Omega 3 fettsyrene som forbedrer fettforbrenning. Dyrere, ja, bedre, ja...