Har du 15 minutter? Da har jeg et kult armprogram for deg.
1 min

Har du 15 minutter? Da har jeg et kult armprogram for deg.

Det hadde vært veldig kult å si at jeg fant opp dette. Da hadde jeg virker smart for det er nemlig kort og effektivt.
Publisert: 07.11.2015

Programmet så jeg første gangen på 80-tallet og testet det selvfølgelig. Det baserer seg på 4 øvelser som utføres i bare en serie, men det er måten det utføres på som er det spennende.

Siden programmet er såpass kort kan det utføres flere ganger i uken. Når det ble lansert var det et program som ble gjennomført 3 dager i uken og det kan være et sted å starte.

Her er programmet:

1 rep chin. Start i bunnposisjon og bruk 30 sekunder opp og 30 sekunder ned. Når du klarer det øker du neste gang med 5 sekunder hver vei til du er på ett minutt. Når du er på 60 sekunder opp og 60 sekunder ned legger du på vekt og begynner igjen på 30/30. Deretter rett over i...

Bicepscurl med stang. Velg en vekt du klarer ca 8 reps på og ta av 25-50%. I et rolig tempo 4 sekunder opp og 4 sekunder ned utfører du så mange repetisjoner du kan, helst et sted mellom 8-12. Når du klarer 12 øker du vekten neste gang.

1 rep dips. Samme som i chins. Rett over i...

Tricepspress over hodet med tau. Samme som bicepscurl.

De fleste sier omtrent nå...."Er det alt?" og ja det er det. Ikke døm det før du har testet, det kan være du får en overraskelse.

Kort tid tar det også.

 

Publisert: 07.11.2015 KL. 03:29
Kategori: Trening
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Har du lest disse?

Hvordan ser man på styrketrening for barn og unge? Her finner du en artikkel som sammenfatter dagens oppfatninger. Arti...
Ved å benytte nakkeestrekkere øker styrke i benkpress.
Diskusjoner foregår rundt temaet endring av fibertypen. Hva sier forskningen?

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.