3 min

Champion-treningsprogrammet som tar deg fra viedekommen til avansert

I dag har jeg laget et treningsprogram på 12 uker til deg! Programmet vil fokusere på å gjøre deg sterkere i baseøvelsene knebøy, markløft og benkpress samt chins hvis du ønsker det. Kravet er at du må ha tilgang til typisk utstyr som en finner på treningssenter. Det vil også fungere godt for å bygge muskler.
Gjør som tusenvis av andre. Lytt på vår podcast du også.

Programmet for menn finner du her: https://www.dropbox.com/sh/ooe0i2f5wbnqfha/AABgmdtMfu3FHY44FYJxXD-1a?dl=0

 

Programmet for damer finner du her:

https://www.dropbox.com/sh/j9icpbjqmv2vibt/AACu4VpbwG2n8Fu82cRvcxNta?dl=0

 

Det kommer også med tilhørende videoer slik at du kan sjekke ut de øvelsene du ikke har prøvd før. Dersom du er usikker på egen teknikk kan du filme deg selv og sammenligne med de som utfører øvelsene i videoene.

 

Programmet gir deg progressiv overbelastning før treningsvolumet droppes siste uka og gir deg en superkompensasjon som vil gjøre deg ekstra sterk når det er tid for å makse i baseløftene etter 12 uker. Videre kan du starte på nytt på programmet, men det krever at du bruker tyngre vekter neste gang.

 

Du bør ha ca. 1 repetisjon i reserve på de fleste øvelsene for det meste. Om det blir 0, 2 eller 3 repetisjoner i reserve innimellom spiller ingen rolle. 1 for det meste. Videre bruker vi en stor variasjon i repetisjoner i de ulike øvelsene for å gjøre deg sterkere i alle kroppens muskler.

 

Jeg har laget to versjoner i og med at damer gjerne ofte ønsker å prioritere rumpa i større grad enn på programmet for herrene. Er du dame og driter i hip-thrust og glute bridge kan du selvsagt trene herre-programmet.

 

Pausene bør være på minst 2 minutter. Er øvelsen særdeles tung kan du med fordel ta opp mot 5 min pause i mellom hvert sett. For å slippe å være på treningssentret i flere timer kan du supersette de øvelsene som ikke påvirker hverandre i noen særlig grad.

 

De som allerede har kvalitetssikret Champion melder om gode økninger i styrke etter bare et par uker. Håper du får en like positiv opplevelse som de har fått.

 

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til med programmet. Gi meg gjerne tilbakemelding – god eller dårlig når du er ferdig!

Publisert: 01.03.2018 KL. 09:49
Av:
Steinar Ekren
Kategori: Trening

Har du lest disse?

Hvordan ser man på styrketrening for barn og unge? Her finner du en artikkel som sammenfatter dagens oppfatninger. Arti...
En ny forskningsrapport forsøkte å kartlegge restitusjonstid for ulike muskelgrupper. Forsøket ble delt inn i underkrop...
Ved å benytte nakkeestrekkere øker styrke i benkpress.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.