Kvinnehelsedagen

Halvparten av alle kunder du vil støte på som Personlig Trener er kvinner. Dessverre har det i alle år vært mangel på informasjon om forskjellen på menn og kvinner og hvordan sistnevnte påvirkes både før, under og etter overgangsalder. Det ønsker vi å adressere med denne workshopen.

Fra599,-

* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer
Kvinnehelsedagen

Om Kvinnehelsedagen

Forskning innen trening har i mange år ved kritisert for å ikke prioritere kvinner i like stor grad som menn. Dette har medført mye usikkerhet for mange trenere som ikke føler de har den nødvendige kompetansen for å trene og veilede kvinner. Resultatet blir da i mange tilfeller at kunden ikke får den korrekte oppfølgingen og/eller at treneren velger å ikke jobbe med denne kundegruppen med det resultat at både kunde, trener og bransjen taper.

Gjennom denne digitale workshopen skal vi sette fokus på kvinner og hvordan hormonsylus og kvinnefysiologi påvirker hvilke hensyn vi må ta ved trening av kvinner.

Majoriteten av forskning som gjøres innen trening gjøres på menn, og dessverre trekkes ofte konklusjonen at anbefalingene dermed gjelder begge kjønn. 

Innhold

Kvinnesterk gjennom livet

I dette foredraget får du innsikt i hva som skjer i kvinnekroppen fra puberteten, gjennom fertil alder og til og med overgangsalderen. Hvordan skal kvinner trene gjennom de ulike livsfasene for å bygge et sterkt sinn og en sterk kropp? Skal man trene etter syklus? Her vil du få informasjon om hvordan trening kan spille positivt inn på kvinnespesifikke utfordringer, deriblant PMS, dysmenoré og plager i overgangsalderen. Samt mulige kvinnespesifikke utfordringer som følge av ubalanse mellom trening og restitusjon

Bekkenbunn, trening og idrett gjennom forskjellige livsfaser 

Foredraget vil handle om forskjellige bekkenbunnsplager, som urininkontinens og underlivssmerter blant unge jenter, idrettsutøvere, kvinner som har født og eldre. Hvordan påvirker disse plagene trening eller idrettsaktivitet og hvilke konservative tiltak finnes som hjelpe?

Karrierehelse x Kvinnehelse

Mer av det som styrker deg: 5 mentale nøkler for å ha det godt både på og utenfor jobb Kjenner du på stress og uro i hverdagen? Opplever du at grensene mellom jobb og privatliv flyter sammen, og at det er vanskelig å finne balansen? Jobb og karriere utgjør en stor del av hverdagen for mange kvinner. Arbeid kan gi glede, men det kan også være en kilde til stress, spesielt når vi blir anerkjent for det vi gjør, mer enn hvem vi er. Ofte blir vårt ytre, sosiale selv – den som presterer, ikke sier nei, og sjelden lytter til kroppen – belønnet, mens vårt indre, autentiske selv skyves til side. De sårbare delene av oss får ikke den plassen de trenger. Dette kan skape et gap mellom hvordan vi føler oss på innsiden, og hva vi viser verden. Over tid kan dette gapet føre til ubalanse som påvirker vår mentale helse og velvære. For å unngå å miste oss selv i hverdagen, må vi styrke den indre kjernen slik at vi kvinner ikke outsourcer verdien vår. Kvinner har ofte en tendens til å ta overansvar, observere og absorbere stresset til de rundt seg. Vi sjonglerer flere baller i luften. Dette kan bidra til følelsen av at vi mister kontrollen over vår egen helse, både mentalt og fysisk. I dette foredraget får du konkrete verktøy og innføring i Karrierehelsemodellen F.E.M.S.S.™, som gir deg et helhetlig perspektiv på hvordan du kan få mer av det som styrker deg. Gjennom å balansere de fem dimensjonene – fysisk, emosjonell, mental, spirituell og sosial helse – vil du oppleve mer mening, klarhet, mot, ro og trygghet i hverdagen. Med en styrket indre kjerne kan du ikke bare sikre at du har det godt på jobb, men også utenfor jobben

WORKSHOPEN VIL FILMES OG DU VIL KUNNE SE DEN SELV OM DU IKKE HAR MULIGHET TIL Å DELTA PÅ DETTE TIDSPUNKTET. SOM ALLE ANDRE UTDANNINGER HOS AFPT HAR DU LIVSLANG TILGANG TIL MATERIALET.

Forelesere

En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.