Det ultimate eventet for Personlige Trenere

For tredje året på rad arrangerer vi PT eventet skreddersydd for akkurat deg! Nettopp, AFPT WEEKEND!

Et event fylt med treningstimer og kunnskapsgivende foredrag, omgitt av 5-stjerners luksus, kollegaer og gode venner!

Dette er det aller beste eventet for å bygge et nettverk i PT bransjen!

Vi gjentar suksessen

  • "Dette er eventet en PT Ikke har råd til å gå glipp av"
  • "En fantastisk helg. Håper dere arrangerer det igjen."
  • "En kjempefin helg. Møtte mange i samme situasjon og fikk nye venner for livet."
  • "Masse ny kunnskap jeg kunne bruke på både meg selv og kunder. Takk!"
  • "Akkurat hva jeg trengte for litt ny motivasjon for det neste året!"
  • "Imponerende at dere gjennomfører tross uvær"
  • "Hvis du er noen i PT bransjen, så er du på AFPT Weekend"

Dette er noen av tilbakemeldingene som gjorde at vi bestemte oss for å gjenta suksessen.

Vår grundige brukerundersøkelse hjelper oss å arrangere et enda bedre event for deg. 

Det skal være moro, inspirerende, lærerikt og motiverende. 

16 - 18. august 2024

Pris:  5 490,-        Sted: GEILO

Tillegg for enkeltrom kr. 750,-

På bakgrunn av deres tilbakemelding og ønsker har vi satt sammen følgende program:

Foredrag

Foredragene i år vil fokusere på å gi deg konkrete tips, råd og veiledning på hvordan du skal bygge din business som Personlig Trener, samt kunnskap innen trening og ernæring som gir deg tyngden og nyttige verktøy som kan ta dine resultater til neste nivå.

Hemmeligheter fra 40 år i bransjen

- Espen Arntzen

Finnes det noen hemmeligheter? Kanskje ikke, men det finnes iallfall en del tips og triks som mange ikke kjenner til. For deg som ønsker å ha den lille fordelen er vi helt sikre på at du vil ta med deg noe som skiller deg fra mengden fra dette foredraget med treningsguru og AFPThøvding, Espen Arntzen.

Hvordan lykkes i treningsbansjen i den digitale tidsalderen?

- Markus Haugen

Den digitale tidsalderen er over oss. Det har aldri vært enklere, men samtidig vanskeligere å lykkes i treningsbransjen. Det høres kanskje ut som et rart utsagn, men i dette foredraget fra Markus Haugen så gir han deg en "eye-opener" som virkelig kan sette deg opp for suksess her og i livet ellers.

Meld deg på

Ernæring, fettforbrenning og muskelvekst

- Juma Iraki

Del 1 Ernæring for muskelvekst
Dette 60 min foredraget tar for seg den nyeste forskningen på hvordan du på best mulig måte kan legge opp kostholdet ditt basert på ditt nivå for å maksimere muskelvekst. Jeg går i dybden på den nyeste forskningen og gir deg svar på hvordan du kan optimalisere kostholdet.

Del 2 Ernæring for fettforbrenning
Dette 60 min foredraget tar for seg den nyeste forskningen på hvordan du på best mulig måte kan legge opp kostholdet ditt basert på ditt nivå for å maksimere fettforbrenningen din. Jeg går i dybden på den nyeste forskningen og gir deg svar på hvordan du kan optimalisere kostholdet for dette formålet.

Mentale strategier for endring

- Sigri Smidesang

Hvordan skape varig endring gjennom rollen personlig trener? 
I møte med klienter kan du oppleve motstand, manglende motivasjon eller implementerte tanke mønster -og feller. Du kan kjenne at bevegelsen i progresjonen hos klienten uteblir på tross av din kompetanse og pedagogiske tilnærming. I dette foredraget vil du som personlig trener tilegne deg kunnskapen om bruk av terapeutiske verktøy som er aktuelle i endringsarbeidet du gjør med dine kunder, både i -og utenfor treningsrommet.
I løpet av helgen kan du også få personlig veiledningstime med Sigri. Kanskje har du behov for veiledning på en fastlåst, eller vanskelig sak? Eller benytt deg av muligheten til å forske på deg selv som utøvende endrings- spesialist.

Eksplosiv trening

- Tomas Fjeldberg

Eksplosiv trening er ikke bare olympiske løft, men kan skaleres til alle nivåer om man forstår prinsippene bak. Disse lærer du av Tomas Fjeldberg, Norgesmester i vektløfting og personlig trener i over 15 år.

Treningstimer

En treningshelg er ikke komplett uten et utvalg ulike timer. Vi vil både tilby teoretiske og praktiske workshops innen styrketrening, i tillegg til alternativer som kan brukes ute, inne, med eller uten utstyr, med eller uten partner og for alle nivåer.

Functional Fitness

- Soroush Jozani

Alle kjenner vel nå til begrepet funksjonell trening, en treningsform som bare vokser og vokser. Denne allsidige treningsformen består av alt fra smidighet, styrke, utholdenhet, koordinasjon, eksplosivitet og mye mer. I løpet av denne timen tar vi deg gjennom deler av turnelementer som hører til denne treningsformen, og avslutter med en pulsdrevet del hvor vi utfordrer både utholdenhet og mentalitet.

HIIT intervall med kroppsvekt og enkelt utstyr

- Lars Mæland

Dette er økten for deg som liker å trene variert og effektivt. Etter mange år på reise med Alpinlandslaget har Lars sett og erfart hva som fungerer best dersom det ikke er så mye utstyr tilgjengelig. Lars garanterer en økt du sent vil glemme! Er du usikker på om dette er økten for deg - møt opp og bli med - du vil garantert ikke angre etterpå.

Sirkeltrening

- Inger Houghton

Stasjonstrening med kombinasjon av øvelser med hantler, strikk, step og kroppsvekt. Vi holder det enkelt, men ikke lett. Det vil si relativt ukompliserte øvelser som kan tilpasses nivå, og vi jobber på tid slik at du selv kan justere hvor utfordrende (eller lett) økten blir. Med riktig innsats ligger i alle fall alt til rette for at du skal få en god økt. Håper vi ses!

Grunnleggende bokseteknikk

- Kevin Melhus

Vår fokuserte bokseteknikk-time er designet for å forbedre din hurtighet, balanse, slagkraft, og selvforsvarsevner, ideell for alle fra nybegynnere til mer erfarne boksere.

Gjennom denne timen vil du utvikle en solid forståelse og ferdighet i boksing som styrker din fysiske kondisjon, tekniske dyktighet, og selvsikkerhet. Meld deg på for en omfattende treningsopplevelse som tar din bokseferdighet til et nytt nivå.

Mindul Mobility

- Soroush Jozani

Etter en helg med masse inntrykk og trening, kan det være godt å roe ned både kropp og hode. Under mindful mobility får du både inspirasjon til mobilitetsøvelser og litt egenpleie. Bruk denne timen på kun deg selv og dine inntrykk fra helgen.

Workshop – i dybden på knebøy og hip thrust

- Benjamin Christensen og Stian Larsen

Knebøy og hipthrust er to populære øvelser som mange inkluderer i sine treningsprogrammer.. På denne workshopen analyserer vi øvelsene i dybden slik at du får en bedre forståelse av biomekanikken av øvelsene. Vi ser på forskjeller og likeheter i effektene øvelsene kan gi, og hvordan de kan kombineres på en smart måte. På den praktiske delen ser vi på ulike teknikker av øvelsene for å gi en bedre forståelse av hvordan teknikken kan tilrettelegges for ulike mål en kunde kan ha. Til slutt ser vi nærmere på strategier for hvordan øvelsene kan programmeres smart i et treningsprogram.

"Stairways to heaven"

Utholdenhetstrening blir ofte assosiert med løping når en snakker om HIIT trening. Derimot er det fult mulig å trene både styrke og utholdenhet på mange ulike måter. I denne timen skal bakside av lår og hjertet få kjørt seg skikkelig med "stairways to heaven". Økten viser hvor enkelt en kan lage en HIT økt med relativt enkle hjelpemidler. Hans Kristian Stadheim har en doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole og har publisert mer en 20 vitenskapelige artikler innen tematikken utholdenhet, ernæring og prestasjoner. Han har jobbet som trener i omtrent 20 år der noen av utøverne er både blitt olympisk og verdensmestere på ski. Dette jobber han forsatt med i dag og flere av disse internasjonale langrennsutøverne blir å se under VM i Trondheim 2025.

Meld deg på

Brytetrening med olympisk bryter Grace Bullen

Velkommen til en brytetrening med mye motorikk og koordinasjon. Målet for økten er å få utfordre kroppen i ulike posisjoner som helt sikkert mange ikke pleier å sette seg selv i som del av den daglige treningen. Vi kommer til å jobbe i par og individuelt gjennom hele økten, mest med egen kroppsvekt med også med partnerens. På tide å leke med kroppen som et barn igjen - dette blir intenst og gøy!

Meld deg på

BONUS

Motbakkeløp med blodsmak

- med Lars Mæland

Søndag 18. august før frokost.

Meld deg på

Det ultimate eventet for Personlige Trenere

Er du klar for å løfte kunnskapsnivået og karrieren til neste nivå? Møte en travel høst med en boost av motivasjon og inspirasjon?

Da er dette eventet for deg! Bli med oss en hel helg i den vakre norske fjellheimen, fylt med spennende treningstimer og inspirerende foredrag, sammen med likesinnede.

Vi har hørt tilbakemeldingene deres, og gjør derfor treningstimene mer utfordrende og forelesningene mer avanserte. Vi skreddersyr dette eventet for Personlige Trenere og andre med et godt faglig nivå, og styrker meningen med vårt slagord "der de beste møtes". 

Dette gjør vi ved å fokusere på det som betyr mest - å bygge relasjoner og skape flere muligheter for personlige trenere.

Hvis vi ser deg på dette eventet, så er du en av de beste. Det betyr at du aldri er utlært og at du søker etter ny informasjon for å holde deg oppdatert.

Meld deg på

Hotell og mat inkludert i prisen

Hele arrangementet, inkludert hotellopphold og mat koster kun kr 5.490,-.

Ja, du leste riktig - det er billigere enn om du skulle booket hotellet på egenhånd.

Vi skaper det største og eneste eventet for Personlige Trenere i Norge og sammen med deg gjør vi dette eventet til noe helt spesielt - noe ingen personlige trenere bør gå glipp av.

Hvem vet hvilke muligheter som kan åpne seg, både nasjonalt og internasjonalt. Vi setter av god tid til nettverksbygging og har invitert flere samarbeidspartnere som skal gi deg gode og relevante tilbud gjennom helgen.

Meld deg på

Prisen for arrangementet inkluderer opphold og mat på eksklusive Vestlia Resort på Geilo.

Få en opplevelse helt utenom det vanlige.

Totalpris kr 5.490,- i dobbeltrom pr. person.

Ingen rabatter gis på dette arrangementet uavhengig av andre avtaler.

Pris for hele oppholdet med innsjekk fredag og utsjekk søndag inkluderer middag fredag og lørdag, stor frokostbuffet lørdag og søndag og lunsj på lørdag. Mat og opphold og alle treningstimer og foredrag er inkludert i prisen.

Meld deg på

Program

Fredag 16. August

16:00

Registrering og innsjekk

18:00

Hemmeligheter fra 40 år i bransjen (foredrag)
Finnes det noen hemmeligheter? Kanskje ikke, men det finnes iallfall en del tips og triks som mange ikke kjenner til. For deg som ønsker å ha den lille fordelen er vi helt sikre på at du vil ta med deg noe som skiller deg fra mengden fra dette foredraget med treningsguru og AFPT-høvding, Espen Arntzen.

19:00

Eksplosiv trening (foredrag)
Eksplosiv trening er ikke bare olympiske løft, men kan skaleres til alle nivåer om man forstår prinsippene bak. Disse lærer du av Tomas Fjeldberg Tomas, Norgesmester i vektløfting og personlig trener i over 15 år.

20:00

"Bli kjent" middag

Lørdag 17. August

07:00

Frokost

09:00

Ofisiell åpning av AFPT Weekend

10:00

Ernæring, fettforbrenning og muskelvekst, del 1: Ernæring for muskelvekst (foredrag)
Med: Juma Iraki
Dette 60 min foredraget tar for seg den nyeste forskningen på hvordan du på best mulig måte kan legge opp kostholdet ditt basert på ditt nivå for å maksimere muskelvekst. Juma går i dybden på den nyeste forskningen og gir deg svar på hvordan du kan optimalisere kostholdet.

10:30

Sirkeltrening, med Inger Houghton
Stasjonstrening med kombinasjon av øvelser med hantler, strikk, step og kroppsvekt. Vi holder det enkelt, men ikke lett. Det vil si relativt ukompliserte øvelser som kan tilpasses nivå, og vi jobber på tid slik at du selv kan justere hvor utfordrende (eller lett) økten blir. Med riktig innsats ligger i alle fall alt til rette for at du skal få en god økt. Håper vi ses!

10:30

Workshop – i dybden på knebøy og hip thrust
Knebøy og hipthrust er to populære øvelser som mange inkluderer i sine treningsprogrammer.. På denne workshopen analyserer vi øvelsene i dybden slik at du får en bedre forståelse av biomekanikken av øvelsene. Vi ser på forskjeller og likeheter i effektene øvelsene kan gi, og hvordan de kan kombineres på en smart måte. På den praktiske delen ser vi på ulike teknikker av øvelsene for å gi en bedre forståelse av hvordan teknikken kan tilrettelegges for ulike mål en kunde kan ha. Til slutt ser vi nærmere på strategier for hvordan øvelsene kan programmeres smart i et treningsprogram.

10:30

Functional Fitness
Alle kjenner vel nå til begrepet functional fitness, treningsformen som bare vokser og vokser. Denne allsidige treningsformen består av alt fra smidighet, styrke, utholdenhet, koordinasjon, eksplosivitet å mye mer. På denne timen tar vi deg gjennom deler av turn-elementer som hører til denne treningsformen, og avslutter med en puls-del der vi utfordrer både utholdenhet og mentalitet.

11:30

Sirkeltrening, med Inger Houghton
Stasjonstrening med kombinasjon av øvelser med hantler, strikk, step og kroppsvekt. Vi holder det enkelt, men ikke lett. Det vil si relativt ukompliserte øvelser som kan tilpasses nivå, og vi jobber på tid slik at du selv kan justere hvor utfordrende (eller lett) økten blir. Med riktig innsats ligger i alle fall alt til rette for at du skal få en god økt. Håper vi ses!

11:30

Workshop – i dybden på knebøy og hip thrust
Knebøy og hipthrust er to populære øvelser som mange inkluderer i sine treningsprogrammer.. På denne workshopen analyserer vi øvelsene i dybden slik at du får en bedre forståelse av biomekanikken av øvelsene. Vi ser på forskjeller og likeheter i effektene øvelsene kan gi, og hvordan de kan kombineres på en smart måte. På den praktiske delen ser vi på ulike teknikker av øvelsene for å gi en bedre forståelse av hvordan teknikken kan tilrettelegges for ulike mål en kunde kan ha. Til slutt ser vi nærmere på strategier for hvordan øvelsene kan programmeres smart i et treningsprogram.

11:30

Functional Fitness
Alle kjenner vel nå til begrepet functional fitness, treningsformen som bare vokser og vokser. Denne allsidige treningsformen består av alt fra smidighet, styrke, utholdenhet, koordinasjon, eksplosivitet å mye mer. På denne timen tar vi deg gjennom deler av turn-elementer som hører til denne treningsformen, og avslutter med en puls-del der vi utfordrer både utholdenhet og mentalitet.

12:30

Lunsj

13:30

Hvordan lykkes i treningsbansjen i den digitale tidsalderen? (foredrag)
Den digitale tidsalderen er over oss. Det har aldri vært enklere, men samtidig vanskeligere å lykkes i treningsbransjen. Det høres kanskje ut som et rart utsagn, men i dette foredraget fra Markus Haugen så gir han deg en "eye-opener" som virkelig kan sette deg opp for suksess her og i livet ellers.

14:30

Pause / egentid

15:00

Sirkeltrening, med Inger Houghton
Stasjonstrening med kombinasjon av øvelser med hantler, strikk, step og kroppsvekt. Vi holder det enkelt, men ikke lett. Det vil si relativt ukompliserte øvelser som kan tilpasses nivå, og vi jobber på tid slik at du selv kan justere hvor utfordrende (eller lett) økten blir. Med riktig innsats ligger i alle fall alt til rette for at du skal få en god økt. Håper vi ses!

15:00

"Stairways to heaven"
Utholdenhetstrening blir ofte assosiert med løping når en snakker om HIIT trening. Derimot er det fult mulig å trene både styrke og utholdenhet på mange ulike måter. I denne timen skal bakside av lår og hjertet få kjørt seg skikkelig med "stairways to heaven". Økten viser hvor enkelt en kan lage en HIT økt med relativt enkle hjelpemidler. Hans Kristian Stadheim har en doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole og har publisert mer en 20 vitenskapelige artikler innen tematikken utholdenhet, ernæring og prestasjoner. Han har jobbet som trener i omtrent 20 år der noen av utøverne er både blitt olympisk og verdensmestere på ski. Dette jobber han forsatt med i dag og flere av disse internasjonale langrennsutøverne blir å se under VM i Trondheim 2025.

15:00

HIIT intervall med kroppsvekt og enkelt utstyr
Dette er økten for deg som liker å trene variert og effektivt. Etter mange år på reise med Alpinlandslaget har Lars sett og erfart hva som fungerer best dersom det ikke er så mye utstyr tilgjengelig. Lars garanterer en økt du sent vil glemme! Er du usikker på om dette er økten for deg - møt opp og bli med - du vil garantert ikke angre etterpå.

16:00

HIIT intervall med kroppsvekt og enkelt utstyr
Dette er økten for deg som liker å trene variert og effektivt. Etter mange år på reise med Alpinlandslaget har Lars sett og erfart hva som fungerer best dersom det ikke er så mye utstyr tilgjengelig. Lars garanterer en økt du sent vil glemme! Er du usikker på om dette er økten for deg - møt opp og bli med - du vil garantert ikke angre etterpå.

16:00

"Stairways to heaven"
Utholdenhetstrening blir ofte assosiert med løping når en snakker om HIIT trening. Derimot er det fult mulig å trene både styrke og utholdenhet på mange ulike måter. I denne timen skal bakside av lår og hjertet få kjørt seg skikkelig med "stairways to heaven". Økten viser hvor enkelt en kan lage en HIT økt med relativt enkle hjelpemidler. Hans Kristian Stadheim har en doktorgrad fra Norges Idrettshøgskole og har publisert mer en 20 vitenskapelige artikler innen tematikken utholdenhet, ernæring og prestasjoner. Han har jobbet som trener i omtrent 20 år der noen av utøverne er både blitt olympisk og verdensmestere på ski. Dette jobber han forsatt med i dag og flere av disse internasjonale langrennsutøverne blir å se under VM i Trondheim 2025.

16:00

Workshop – i dybden på knebøy og hip thrust
Knebøy og hipthrust er to populære øvelser som mange inkluderer i sine treningsprogrammer.. På denne workshopen analyserer vi øvelsene i dybden slik at du får en bedre forståelse av biomekanikken av øvelsene. Vi ser på forskjeller og likeheter i effektene øvelsene kan gi, og hvordan de kan kombineres på en smart måte. På den praktiske delen ser vi på ulike teknikker av øvelsene for å gi en bedre forståelse av hvordan teknikken kan tilrettelegges for ulike mål en kunde kan ha. Til slutt ser vi nærmere på strategier for hvordan øvelsene kan programmeres smart i et treningsprogram.

17:00

Pause / egentid

17:30

Mentale strategier for endring - endringsarbeid i og utenfor treningsrommet med kognitiv terapeut Sigri Smidesang (foredrag)
Hvordan skape varig endring gjennom rollen personlig trener? I møte med klienter kan du oppleve motstand, manglende motivasjon eller implementerte tanke mønster -og feller. Du kan kjenne at bevegelsen i progresjonen hos klienten uteblir på tross av din kompetanse og pedagogiske tilnærming. I dette foredraget vil du som personlig trener tilegne deg kunnskapen om bruk av terapeutiske verktøy som er aktuelle i endringsarbeidet du gjør med dine kunder, både i -og utenfor treningsrommet. I løpet av helgen kan du også få personlig veiledningstime med Sigri. Kanskje har du behov for veiledning på en fastlåst, eller vanskelig sak? Eller benytt deg av muligheten til å forske på deg selv som utøvende endrings- spesialist.

18:30

Egentid / nettverksbygging og mingling i baren – la oss bli bedre kjent!

20:00

Middag og fest

Søndag 18. August

07:00

Motbakkeløp med blodsmak
For morgenfuglene og de ekstra seige - motbakkeøkt opp alpinbakken før frokost OBS! Det må være minimum 5 påmeldte deltakere for gjennomføring. Påmeldingsfrist: 16.08.2024 kl 18:00.

08:00

Frokost

10:00

Ernæring, fettforbrenning og muskelvekst, del 2: Ernæring for fettforbrenning (foredrag)
Med: Juma Iraki
Dette 60 min foredraget tar for seg den nyeste forskningen på hvordan du på best mulig måte kan legge opp kostholdet ditt basert på ditt nivå for å maksimere fettforbrenningen din. Juma går i dybden på den nyeste forskningen og gir deg svar på hvordan du kan optimalisere kostholdet for dette formålet.

11:00

Mindul Mobility
Etter en helg med masse inntrykk og trening kan det være godt å roe ned både kropp og hode. Under timen mindfull moblity får du både inspirasjon til mobilitetsøvelser samt litt egenpleie. Gi deg selv tid i denne timen og bearbeid alle inntrykk fra helgen.

11:00

Brytetrening med olympisk bryter Grace Bullen
Velkommen til en brytetrening med mye motorikk og koordinasjon. Målet for økten er å få utfordre kroppen i ulike posisjoner som helt sikkert mange ikke pleier å sette seg selv i som del av den daglige treningen. Vi kommer til å jobbe i par og individuelt gjennom hele økten, mest med egen kroppsvekt med også med partnerens. På tide å leke med kroppen som et barn igjen - dette blir intenst og gøy!

12:00

HIIT intervall med kroppsvekt og enkelt utstyr
Dette er økten for deg som liker å trene variert og effektivt. Etter mange år på reise med Alpinlandslaget har Lars sett og erfart hva som fungerer best dersom det ikke er så mye utstyr tilgjengelig. Lars garanterer en økt du sent vil glemme! Er du usikker på om dette er økten for deg - møt opp og bli med - du vil garantert ikke angre etterpå.

12:00

Grunnleggende bokseteknikk med Kevin Melhus
Vår fokuserte bokseteknikk-time er designet for å forbedre din hurtighet, balanse, slagkraft, og selvforsvarsevner, ideell for alle fra nybegynnere til mer erfarne boksere. Med en dybdegående tilnærming til grunnleggende bokseteknikker, som jab, cross, hook, og uppercut, fokuserer vi på: Hurtighet: Øk din reaksjonstid og evne til å levere raske slag. Balanse: Forbedre din fotarbeid og stabilitet for å oppnå en bedre forsvars- og angrepsposisjon. Slagkraft: Mester teknikker for å generere maksimal kraft bak hvert slag. Selvforsvar: Anvend bokseteknikker effektivt i selvforsvarssituasjoner. Gjennom denne timen vil du utvikle en solid forståelse og ferdighet i boksing som styrker din fysiske kondisjon, tekniske dyktighet, og selvsikkerhet. Meld deg på for en omfattende treningsopplevelse som tar din bokseferdighet til et nytt nivå.

13:15

Takk for nå!

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.