Online Coach

Fra 0 til 30, 50 eller 100 kunder som Online Coach: Er du klar? Mange mener kanskje dette høres urealistisk ut, men suksesshistoriene fra de som allerede har testet programmet snakker for seg selv. Lær fra noen av landets mest anerkjente coacher. Vi gir deg de verktøyene og veiledningen du trenger. Begynn din suksessfulle coaching-reise nå!

Fra967,- /mnd

* Gebyr/renter kan komme i tillegg

Om Online Coach

I takt med den teknologiske renessansen og etterskjelvene av COVID-pandemien, har online coaching skutt fart og festet seg som en av de mest ettertraktede tjenestene i vår tid. Et globalt publikum søker nå mer enn noensinne fleksibel og tilgjengelig oppfølging, noe som har resultert i en bølge av muligheter innenfor denne digitale nisjen.

AFPT, i samarbeid med noen av landets mest anerkjente online coacher, har nøye designet en spesialutdanning som ikke bare holder tritt med denne trenden, men setter deg i forkant. Utdanningen, som er smidd ut av årevis med erfaring, innsikt og datadrevet kunnskap, er din stige til suksess. Den har som mål å utruste deg med verktøyene, ferdighetene og tilliten du trenger for å blomstre som en online coach.

Med denne utdanningen får du muligheten til å leve av din lidenskap, uansett hvor du måtte ønske det. I den digitale tidsalderen er horisonten vid og mulighetene er endeløse. Er du klar for å gripe dem?

Om utdanningen

Vår spesialdesignede utdannelse er skreddersydd for deg ønsker å starte som Online coach, men er forvirret og usikker på hvilken ende du kanskje skal starte i. Fra første øyeblikk gir vi deg tilgang til en rikholdig verktøykasse, slik at du kan implementere lærdommen umiddelbart og sette fart på din karriere som Online Coach.

Utdanningen leder deg metodisk fra grunnlaget – som å starte egen virksomhet og håndtere skatteforhold – til de detaljerte aspektene ved online coaching. Om du synes dette høres interessant ut er det bare å glede seg til å lese om modulene litt lenger ned på siden her.

Studiet inneholder følgende temaer:

Modul 1: Mindset og rutiner

I løpet av den innledende modulen utforsker vi de grunnleggende prinsippene du som Coach må ha på plass for å kunne tilrettelegge et godt fundament for din fremtidige virksomhet. Du skal få nøkkelen til dyp forståelse av hva det er som kreves av deg for å levere høy kvalitet i alle ledd som Online Coach, og enda viktigere; tørre og ta fatt i reisen og begynne å publisere innhold. Når denne forståelsen er forankret, introduserer vi deg for et nytt paradigme og et nytt verdenssyn som er så radikalt annerledes enn alt du har opplevd tidligere at det føles som å se for første gang. Vi diskuterer hvorfor de fleste menneskers tankegang og overbevisninger er feilaktige og destruktive, og hvordan du selv kan bruke denne informasjonen til å omprogrammere hjernen din slik at den hjelper deg i stedet for å sabotere deg. Denne delen av programmet kommer til å forandre livet ditt.

Modul 2: Sett opp din digitale virksomhet

Videre i programmet laster vi kanonen med krutt. Vi forbereder oss for krig og ruster oss for angrep. I modul 2 lærer du deg hvordan du kan konstruere din helt egne nettside og hvordan du integrerer spørreskjema og legger inn betalingsløsninger. Du vil òg lære hva forskjellen mellom ENK og AS er og hva som er best å velge for deg. Har du spørsmål om regnskapsprinsipper, økonomistyring eller MVA? Vi gir deg klare svar og gir deg full oversikt på alt som er nødvendig å vite slik at du slipper namsmannen på døra. 

Modul 3: Sosiale medier

Når det grunnleggende fundamentet og din selvtillit er på topp starter den virkelige moroa. I denne modulen avslører vi nemlig hemmelighetene bak det å maksimere din digitale tilstedeværelse. Det handler ikke bare om å være online; det handler om å dominere ditt felt. Forstå hvordan du strategisk velger plattformer som gir din merkevare en uimotståelig glød. Skap en merkevareidentitet som ikke bare skiller seg ut, men også inspirerer ditt publikum til å stoppe opp. Med spesifikk innsikt i giganter som Instagram, TikTok, Linkedin og YouTube, vil du bli utrustet til å lage innhold som ikke bare tiltrekker seg, men også magnetiserer målgruppen din. Etter denne modulen vil sosiale medier ikke lenger være bare plattformer, men kraftige allierte i din reise som en banebrytende online coach.

Modul 4: Hvem vil du jobbe med?

Du har til nå blitt kjent med deg selv, din virksomhet og valgt ut din digitale arbeidsplass. Men hvem er det du skal jobbe med? I modul 4 finner vi ut nettopp dette. Sammen skal vi finne ut hvilke type mennesker du ønsker å coache for deretter designe et uimotståelig tilbud som du effektivt tester og finjusterer til du oppnår den magiske balansen mellom tilbud og markedets etterspørsel. 

Modul 5: Hvordan skape godt innhold

Fra å mestre kameravinkler og belysning til å velge riktig klær og bakgrunn - få praktiske tips til å se skarp ut, høres bra ut, og skape en fremtredende online tilstedeværelse. Gjør deg klar til å forvandles fra kamerasky til ekspert foran linsa. Modul 5 er din gullbillett til å fenge og magnetisere målgruppen din med dynamisk og engasjerende innhold. Mestre storytellingens kunst, og få publikummet ditt ut fra sofaen og inn på treningssenteret med en enkel video. Vi dykker ned i algoritmenes gåtefulle verden og gir deg verktøyene for å sikre at ditt innhold ikke bare blir sett, men dominerer. Sammen vil vi utforske ulike strategier for vekst, og avrunde med teknikker som gir innholdet ditt det profesjonelle preg det fortjener. Modul 5 er ikke bare en opplæring, det er en revolusjon for din digitale tilstedeværelse!

Modul 6: Innhenting av leads og salg 

Du trodde vi ga oss der? Psst.. Vi har såvidt begynt! Du kan være den ”beste” Online coachen i verden, men klarer du ikke å selge inn tjenestene dine effektivt vil ditt potensial som coach aldri bli nådd, og mange vil gå glipp av den verdifulle hjelpen du kan tilby. I modul 3 diskuterer vi kunsten og vitenskapen bak det å konvertere en totalt fremmed til en betalende kunde gjennom én enkelt videosamtale. Du vil lære alt fra hvordan du beroliger dine egne nerver før en salgssamtale til strategiene for å takle og overkomme innvendinger underveis. Utrust deg med ferdighetene du trenger for å sikre at din coaching karriere ikke bare er meningsfull, men også lønnsom.

Modul 7: Oppfølging i toppklasse

Trodd salget var finalen? Da har du ikke kjent på gleden av suveren kundeoppfølging enda. Når avtalen er i boks, starter din mest kritiske opptreden. Vi dykker inn i hemmelighetene bak en vellykket onboarding, og sikrer at overgangen fra salg til eksepsjonell coaching er sømløs.  Med vår unike tilnærming til oppfølging, forvandles kunder til lojale ambassadører. Vi finpusser din forståelse av hvordan du skreddersyr tiden for hver klient, sikter mot topp produktivitet, og skaper ditt daglige mesterverk som online coach. 

Modul 8: Veien videre 

Online Coaching-bransjen er i konstant forandring. Modul 8 gir deg nøkkelkompetansen for å alltid ligge i forkant. Sammen dykker vi ned i fremtiden for online coaching, og utforsker ambisjonens grenseløse horisont. Bli kjent med automatiseringens magi, hvor AI går fra å være et verktøy til din høyre hånd. Vi avslører strategier for ekspansjon og hvordan du kan tenke stort for å realisere drømmen om en utvidet virksomhet. Videre skal vi navigere gjennom nisjens utvidelsesmuligheter, og hvordan du effektivt kan nå ut til et bredere publikum. Avslutningsvis introduserer vi deg til annonseringens vitenskap, og nøkkelen til å skape en pengemaskin som konstant genererer inntekt. Denne modulen vil ikke bare transformere forretningen din, men også hvordan du ser på online coachingens potensial. 

Så.. 

Er du klar for en ny hverdag i en ny karriere?

Meld deg på

Grunnkunnskaper

Fundamentet for vår utdanning er bygd på kvalitetene fra en essensiell Personlig Trener-utdanning. Hos oss er det et grunnleggende prinsipp: ekte suksess kommer ikke fra snarveier, men fra en dyp forankring i kvalitet. Dette er grunnen til at vi stiller krav om at du allerede har en PT-utdanning i ryggen, enten fra en anerkjent nasjonal aktør eller en tilsvarende internasjonal institusjon. Dette sikrer at du allerede har den nødvendige faglige tyngden, og setter deg i stand til å utnytte de grenseløse forretningsmulighetene i online coaching på en sikker, etisk og profesjonell måte.

Ved siden av vår hovedutdanning tilbyr vi en unik mulighet for personlig, en-til-en oppfølging. Dette betyr at erfarne coacher, som allerede har markert seg i feltet, vil være ved din side og guide deg frem til ditt mål om ønsket kundetall.

Varighet 

Totalt har du 12 måneder på å gjennomføre hele utdanningen inkludert godkjente multiple choice tester og eksamen. Om ikke studiet gjennomføres innen normert tid vil det automatisk bety ikke-bestått og ny eksaminasjon må avlegges.

Ny eksaminasjon vil faktureres med 1500 NOK som må være betalt innen eksamen kan avlegges. 

Dersom du ikke kan fullføre studiet innen normert tid må du søke om utsettelse senest 4 uker før utløp av fristen. Tiden regnes fra du får tilgang til studiematerialet.

Arbeidskrav

Arbeidskravene i utdanningen er som følger:

 • Godkjente multiple choice tester for hvert emne
 • Hjemmeoppgave underveis vil være, lage poster innenfor 3 forskjellige kategorier både i tekst/bilde-format og videoformat, lage kundeskjema, lage interresseskjema, lage onboardingplan, oppfølgingsstruktur, skaleringsplan, budsjett for hva som skal reinvesteres og hva som skal tas ut, lage en profil på din ideelle kunde, en oversikt over alle sosiale mediene de skal bruke og hvordan de skal bruke det mot sin kundebase, kortids- og langtidsmål.

Eksamen

For å bestå studiet, er det et krav om minimum 80 % fremmøte ved obligatoriske samlinger. Alle arbeidskrav må være godkjent før eksamen kan avlegges. Det forventes at studentene betaler studieavgifter og semesteravgifter. Ved eventuelle individuelle prestasjonshindre som hindrer utførelse av visse praktiske elementer, forventes det likevel deltakelse i den grad det er fysisk gjennomførbart. Studiet avsluttes med en teoretisk eksamensdel.

Eksamen er en  teoretisk hjemmeeksamen som består av 100 kortsvarspørsmål. Vurderingen av eksamen er enten bestått eller ikke bestått, og totalt kan man oppnå 100 poeng. For å få bestått må studenten oppnå minimum 80 %eller 80 poeng.

Krav for godkjennelse

For godkjent utdannelse kreves det 80% deltagelse på samlinger, samt beståtte arbeidskrav og eksamen. I tillegg må alle studieavgifter være betalt i sin helhet, eller i henhold til betalingsplan.

Arbeidskravene er som følger og vil formidles og tilrettelegges for gjennomføring gjennom studiet. Alle nødvendige linker og informasjon vil sendes ut i god tid for gjennomføring av studenten.

 • Gjennomført og beståtte multiple choice tester for hvert emne 
 • Gjennomførte hjemmeoppgaver
 • Ajour med egen betalingsløsning
 • Godkjent teoretisk eksamen

Studieavgift

Alle studieavgifter skal være betalt i sin helhet før eksamen kan avlegges. Ved manglende betaling av studieavgift mister du retten til å avlegge eksamen. Unntaket er dersom du som student har egen betalingsavtale med AFPT eller vår finansieringspartner.
Studieavgiftene som fremgår på våre sider gjelder til enhver tid.
Studieavgiften inkluderer studiemateriell, alle forelesninger og filmer i utdannelsen, kurs i førstehjelp, samt ett (1) forsøk på praktisk og teoretisk eksamen. I tillegg kommer bonusmateriale om coaching for en personlig trener.

Pris og betalingsløsninger

Prisen for studiet som frittstående modul er 49.900NOK og om du har Personlig Trener utdanning fra AFPT fra tidligere er prisen 43.000NOK.

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr rentefri avbetaling. Hele studiet skal betales i løpet av maksimalt seks måneder etter studiets eller studentens oppstart dersom ikke egen avtale eller finansiering foreligger.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt.
Les studiekontrakten.

I tillegg finnes nedbetaling via SVEA Finans på 1opptil 60 måneder. Du kan lese mer og søke om nedbetaling her.
Det tilkommer 59 NOK i administrasjonsgebyr for hver faktura som sendes fra AFPT

Etter endt studie skal kandidaten ha tilegnet seg følgende kompetanse: 

Kunnskaper:

 • Studenten skal ha dyptgående innsikt i hva som kreves mentalt for å lykkes, og enda viktigere trives som Online Coach.
 • Studenten skal oppnå solid forståelse av oppsett og drift av en digital virksomhet, inkludert valg av selskapsform, nettstedskonstruksjon, og integrasjon av betalingsløsninger.
 • Studenten skal utvikle grunnleggende kunnskaper om oppsett av virksomhet, inkludert valg av selskapsform som AS og ENK, prinsipper for regnskapsføring og reinvistering i eget prosjekt.
 • Studenten vil mestre strategier for å forsterke sin digitale tilstedeværelse gjennom sosiale medier, med spesiell vekt på plattformer som Instagram, TikTok, LinkedIn, og YouTube.
 • Studenten skal utvikle ferdigheter i å identifisere og tilpasse sitt tilbud til sitt ønskede publikum, skape effektive salgsstrategier, og forvandle potensielle kunder til faste kunder.
 • Studenten skal kunne produsere høykvalitets, engasjerende innhold for å tiltrekke og beholde klienter, med en vekt på storytelling, videoopptak og innholdsalgoritmer.
 • Studenten skal bli utstyrt med avanserte salgskunnskaper, inkludert teknikker for effektiv kommunikasjon, håndtering av innvendinger og salgsgjennomføring via videomøter og telefonsamtaler.
 • Studenten skal oppnå mestring i kundeoppfølging, fra onboarding til vedlikehold, for å sikre langvarige og lojale forhold.
 • Studenten skal være forberedt på fremtidens online coaching landskap, med forståelse av teknologiske trender, automatisering, og strategier for vekst og utvidelse.

Ferdigheter:

 • Evne til å fastsette og implementere daglige rutiner og mindset-strategier for suksess.
 • Ferdigheter i å designe, lansere og vedlikeholde en effektiv online coaching virksomhet.
 • Evne til å engasjere seg strategisk med sosiale medier for maksimal merkevarebygging og klientengasjement.
 • Ferdigheter i å skape, redigere og publisere høykvalitets, målrettet innhold som resonnerer med målgruppen.
 • Avanserte salgsferdigheter, inkludert lead generering, kundekonvertering, og håndtering av innvendinger.
 • Evne til å levere enestående kundeoppfølging, fra onboardingsfasen til langvarig kundeengasjement.
 • Ferdigheter i å navigere og tilpasse seg den kontinuerlig utviklende verden av online coaching, med en fremtidsrettet tilnærming.

Generell kompetanse:

 • PT-utdanning i ryggen, enten fra en anerkjent nasjonal aktør eller en tilsvarende internasjonal institusjon.
 • Middels forståelse for bruk av diverse dataprogrammer og ulike softwares. 
 • Selvtillit og evne til å fungere som en autoritet innen online coaching.
 • Forståelse av viktigheten av kontinuerlig læring og tilpasning i den digitale tidsalderen.
 • Evne til å knytte sammen praktisk kunnskap med real-world scenarier for å sikre klienttilfredshet og virksomhetsvekst.
   

Moduler

- Online Coach består av følgende moduler

Mindset og rutiner for å lykkes som online coach

I første modul legger vi selve fundamentet for å lykkes som online coach, nemlig dine rutiner og mentalitet. Som online coach har du ingenting du “må gjøre” så hvordan holder du deg selv ansvarlig?

Sosiale medier for å hente inn nye kunder og leads
Hvem er kunden din og hvordan finner du de?
Hvordan skape godt innhold som engasjerer og treffer
Innhenting av potensielle kunder og salg
Oppfølging av kunder og kundesystemer
Automatiser prosessen med viktige integrasjoner

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.