Myter og sannheter innen trening og ernæring

I dagens treningsbransje er det en del kunnskap som er «need to know» og så finnes det også noe som er «nice to know». I den tradisjonelle PT utdannelsen finnes alle i den første kategorien og nå kommer kurset som gir deg det siste.
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev
  • 100% fornøyd garanti
  • 60års erfaring komprimert til en dag

Om utdannelsen

Som utdannet PT er du en av mange og kundene har valget mellom deg og andre, men hva vil gi deg det lille eekstra som gjør det til det naturlige valget? Vår intensjon med dette kurset er å gjøre deg til nettopp det naturlige valget.

Har du noen gang fundert på følgende spørsmål?

 

  • Knær over tær- rett og feil
  • Knebøy eller hipthrust- hva er best?
  • Stretching før eller etter trening- hva er rett og feil?
  • Hvorfor løfter du som du gjør?
  • Hva påvirker om en øvelse er god eller dårlig?

 

Suksess etterlater alltid spor og selv om mye ikke alltid kan bevises vitenskapelig, er det mange ting som gang på gang har vist seg å gi resultater. I tillegg er det en mengde myter som fortsatt lever og som kanskje er på tide å avlives.

 

I denne workshopen skal vi gi deg følgende:

  • Mythbusting- hvilke myter er nettopp det og hva er sant. Hvordan kan vi skille mellom myter og sannheter? Her gjennomgår vi trender gjennom historien og ser på fordeler og ulemper og hvordan vi kan benytte denne erfaringen videre.
  • «Hemmeligheter» som gir deg det lille ekstra. Det finnes alltid noen snarveier, det finnes alltid noen erfaringer som kan gi deg korteste veien til mål og som gir deg det lille overtaket i dagens marked.

 

Forelesere

Christian Pettersson og Espen Arntzen har mer enn 60 års kombinert erfaring fra bransjen med både ansettelse, ansvarlig for PT drift, utdannelse, personlig trening, prestasjon og kritisk tilnærming til bransjen. Sammen har de utviklet dette kurset som skal skille deg fra mengden og gi deg det lille overtaket.

 

Fornøyd garanti

For første gang i historien gir vi en fornøyd garanti. Hvis du føler at verdien på informasjonen ikke overgår kursprisen vil vi refundere hele kursavgiften. Det eneste kravet vi stiller er at du beskriver hvorfor kurset i tilfelle gav deg tilstrekkelig verdi.

Moduler

- Myter og sannheter innen trening og ernæring består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg selv oppdatert på hva som skjer hos oss!

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.