AFPT Weekend

Hold av helgen 20.-22 mai 2022 og bli med oss til Vestlia Resort på Geilo. Nå får vi endelig muligheten til å arrangere en fullspekket weekend for alle treningsinteresserte. Er du over snittet opptatt av trening, helse, ernæring og motivasjon? Da er denne helgen for deg!
Neste oppstart
Vi har ikke en dato for neste kurs enda. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær første person til å få beskjed når dato kommer
Meld deg på nyhetsbrev

Om AFPT Weekend

Helgen 20.-22. mai 2022 arrangerer vi AFPT Weekend. Dette er et event for deg som ønsker å trene, få motivasjon, få treningstips til både egen trening og når du eventuelt trener andre og en fantastisk mulighet til å møte andre som deler din interesse. Arrangementet finner sted på Vestila Resort på Geilo og all booking av opphold og timer vil foregå gjennom hotellets egen bookingside. Du må uansett melde deg på selve arrangementet her og vil få tilsendt en egen bookinglink senest 1.februar. 

Gjennom helgen vil du møte flere av AFPT sine samarbeidspartnere som vi gi deg tilbud på alt fra klær, sko, treningsutstyr og kosttilskudd.

DATO, STED OG PRIS

Dato

Oppstart fredag 20. mai kl 14.00. Det vil arrangeres treningstimer fra kl 14 for de som kommer tidlig. Offisiell åpning er fredag 20.mai kl 16.00.
Avslutning søndag 22. mai kl 12.00.

Sted

Vestlia Resort Geilo.

Pris

Totalpris 3790 NOK i dobbeltrom pr. person. Tillegg for enkeltrom 600 NOK.
Ingen rabatter gis på dette arrangementet uavhengig av andre avtaler.

Pris for hele oppholdet med innsjekk fredag og utsjekk søndag inkluderer middag fredag og lørdag samt frokost lørdag og søndag. Mat og opphold, alle treningstimer og foredrag er inkludert i prisen
 

HELGENS INNHOLD

Helgen er full av ulike treningsopplevelser og foredrag som skal gi deg inspirasjon og faglig påfyll. Det komplette tidsskjemaet vil presenteres nærmere.

TRENINGSTIMER

Alle timene vil gjentas flere ganger gjennom helgen slik at du har muligheten til å teste alle. Det vil finnes et eget skjema der du booker deg inn på de timene og de tidspunktene du vil delta på. Påmeldingen til de ulike timene kommer tilsendt i forkant.

Functional Fitness
Denne treningsformen vokser eksplosivt og i løpet av helgen vil du kunne teste denne treningsformen. Functional Fitness består av trening med egen kroppsvekt, frie vekter, olympiske løft, turn og kondisjon. Denne timen vil gi deg en god innføring i dette.

Kettlebells
Kettlebell er en treningsform som gir enorme muligheter med lite utstyr. Kulene med varierende motstand gir store muligheter til å trene hele kroppen.

Barmarkstrening
Å trene ute har virkelig fått sitt oppsving det siste året og er også benyttet av idrettsutøvere som grunntrening i lavsesong. Tidligere fysisk trener for alpinlandslaget, Lars Mæland, gir deg en tøff treningsøkt der du får testet din styrke og utholdenhet.

Roing
Innendørs roing er en treningsform som gjøres på de aller fleste treningssenter. I denne timen får du lært grunnleggende roteknikk og får en god kondisjonsøkt.

Motbakkeløp
Å løpe i motbakke er en fantastisk måte å trene utholdenhet og noe styrke på. Å skyve seg fremover i motbakke krever masse kraft og er en god måte å trene både musklene i baksiden av kroppen og kondisjonen på. Henning Holm og Andreas Skjetne tar deg gjennom denne timen der du får smake på denne tøffe treningsformen.

Mobilitet
Mobilitet er avgjørende for mye, men kommer dessverre langt ned på listen for mange. Her får du gjennomgå en mobilitetstime med Melina Magulas som viser deg hvordan du kan forbedre din bevegelighet og mobilitet.

FOREDRAG

Ulike dietter- fordeler og ulemper
Det finnes et antall ulike dietter som alle har sien fordeler og ulemper. I dette foredraget får du oversikten over de vanligste diettene og hvor og når de kan passe for deg.

Hovedforedrag: Stig Andre Berge: Hodet i klemme
Vi har det enorme privilegiet å få et foredrag fras en av Norges aller beste brytere gjennom tidene, Stig Andre Berge. Berge la opp i 2021 og i dette foredraget skal han fortelle deg om sin reise som toppidrettsutøver, familiemann og individ.

Motivasjon- hvorfor gjør vi som vi gjør
Hvorfor gjør vi mennesker det vi gjør? Hva er det som ligger bak beslutninger og handlinger og hvordan kan du lære deg strategier som gjør at du tar bedre valg- for deg.

Sterk bakside
Baksiden av kroppen, posterior chain, rumpa, hamstrings. Uavhengig av hva du kaller det så er dette en del av kroppen som er avgjørende for både prestasjon, kraftutvikling og i kosmetiske sporter. I dette foredraget skal vi ta for oss fakta og informasjon om baksiden som gjør deg bedre i stand til å utforme treningsprogram for at du skal nå dine mål.

Hvordan lykkes med din utholdenhetstrening
Utholdenhet er i vinden som aldri før. Men, hvordan skaper du de beste resultatene av den treningen du velger å gjøre. Hør landslagstrener i langrenn Eirik Myhr Nossum gi deg svarene.

SOSIALE AKTIVITETER

Helgen har som mål å være like mye en sosial som en daglig arena. Gjennom helgen vil vi arrangere følgende:

Vinsmaking og ølsmaking
Gjennom denne timen vil du få muligheten til å delta på vin og ølsmaking.

Middag
Både fredag og lørdag vil vi arrangere middag for alle deltagerne. Lørdagen vil bli "hovedmiddagen" og samler alle deltagere til en lang og sosial kveld.

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.