Row Trainer

Romaskinen har blitt fast inventar på de fleste treningssentre. Hvem er bedre enn Olaf Tufte til å gjøre deg til Row Trainer. Olaf Tufte - olympisk mester i roing har laget en videreutdanning på Concept 2 romaskin for AFPT! Nå kan du endelig bli utdannet instruktør på romaskin. I samarbeid med AFPT har Olaf Tufte laget kurset ROW TRAINER. Kurset gjennomføres i røffe omgivelser på TUFTE gård og det kommer til å bli svette, læring og latter. Tør du å melde deg på? NB! Max 30 plasser! Førstemann til mølla.
Venter på ny dato
Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blandt de første til å få beskjed når dato kommer.

Fra174,- /mnd

* Gebyr/renter kan komme i tillegg

Om Row Trainer

Romaskinen har blitt et meget populært verktøy for kondisjonstrening. Ikke bare benyttes den flittig i oppvarming og utholdenhetstrening, men den er også en egen konkurranseøvelse og en del av treningsformer som funksjonell trening og Crossfit.


Nå kan du bli Row Trainer. Olaf Tufte, en av landets mest profilerte, populære og profesjonelle idrettutøvere gjennom tidene med en mengde medaljer fra stor mesterskap gir deg den kunnskapen du behøver for å bli Row Trainer.

Gjennom to dager vil du på Tufte Gård personlig coaches av Olaf Tufte som vil lære deg teorien, teknikken og ta deg gjennom praktiske elementer som gjør deg i stand til å beherske denne maskinen.

Innhold

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Eksamen

Eksaminasjonen foregår ved at du skal utarbeide et program for en gitt kunde og coache kunden gjennom dette.

Varighet

To dager fra 0900-1700 med lunchpause fra 13-14 begge dager.

Lunch kan kjøpes på studiestedet. 

Dette er et kurs som passer for deg som har lyst til å bli litt bedre til å bruke romaskinen eller er personlig trener.

Moduler

- Row Trainer består av følgende moduler

Teoretisk undervisning

Her gjennomgås teori som er viktig å forstå for å beherske roing. Programdesign, fysiologi og intensitetsstyring er viktige deler av denne modulen.

Praktisk undervisning

Gjennom praktisk trening og coaching lærer du deg å beherske roteknikk og de nødvendige elementene under tett oppsyn av Olaf Tufte.

Praktisk eksamen

Eksamen foregår ved at du selv skal designe et treningsprogram for en klient og coache klienten gjennom dette programmet.

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Venter på ny dato

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.