AFPT Weekend 2024

I 2023 forsøkte uværet "Hans" å stoppe oss fra å arrangere det ultimate eventet for Personlige Trenere. Det klarte den ikke. I 2024 gjør vi det igjen; forbedret og med feedbacken fra tidligere deltagere og studenter arrangerer vi det du sier du vil ha. Velkommen!

Fra5 490,-

* Gebyr/renter kan komme i tillegg. Les mer

Om AFPT Weekend 2024

"En fantastisk helg. Håper dere arrangerer det igjen."

"En kjempefin helg. Møtte mange i samme situasjon og fikk nye venner for livet."

"Masse ny kunnskap jeg klunne bruke på både meg selv og kunder. Takk!"

Akkurat hve jeg trengte for litt ny motivasjon for det neste året"

"Imponerende at dere gjennomfører tross uvær"

Dette er noen av tilbakemeldingene som gjorde at vi bestemte oss for å gjøre det igjen. For å sikre at du som kommende eller eksisterende Personlig Trener får nettopp det du ønsker har vi spurt deltagere fra tildigere år og studenter fra de siste årene om hva de ønsker. 

Basert på din feedback arrangerer vi igjen et noe som skal gi deg inspirasjon, kunnskap og ideer du kan begynne å bruke med en gang i tillegg til en arena der du møter mennesker med samme interesse. 

 

 

Å være Personlig Trener i dag er ganske utfordrende. Ja, det kommer med en enorm fleksibilitet og mange muligheter, men dete r også en jobb, noe vi ofte kan glemme bort. Hvor stor interessen din enn er så stilles det noen krav til deg som trener. Du skal skaffe kunder, du skal administrarer din hverdag, du har noen ganger ugunstige arbeidstider, du har mange ulike kunder som har ulike utfodringer og du skal i tillegg trene de. Utover det forsøker de fleste av oss å også bevare vår glede i å trene selv.

Gjennom 20 år med utdanning av Personlige Trenere i flere land har vi sett hvilke utfodringer vi støter på. Vårt mål med denne helgen er å fortelle deg at "du er ikke alene". Vi har alle mange av de samma utfordringene og vi vil hjelpe deg å lykkes.  Det er nettopp derfor vi arrangerer AFPT Weekend igjen:

  • For å gi deg det som kan hjelpe deg å holde motivasjonen og inspirasjonen oppe
  • For å gi deg noen tips som forenkler din hverdag
  • Fort å gi deg ting du kan bruke i egen trening og sikre at du fortsatt synes trening er gøy
  • For å gi deg våre tips og erfaringer fra samme reise
  • For å gi deg det sosiale som man ikke alltid får når man jobber selv
  • For å gi deg muligheten til å møte andre og dele erfaringer
  • For å gi deg muligheten til å le og smile og fjerne noe av den alvorlige hverdagen
  • For å, sammen, tenke på utsiden av boksen og ta tak i nye markeder og muligheter
  • For å bidra til å få tilbake det sosiale i yrket vår som hverdagen,  en digital verden og COVID forsøke å ta fra oss


Hvorfor Vestlia og Geilo?

En av våre viktigste verdier er lojalitet. I mange år har vi arrangert de fleste av våre aktiviteter på nettopp Vestlia. Det betyr at vi sammen gir noe til hverandre.

Vi vet at mennesker fra Østlandet skulle ønske det var i Oslo, mennesker fra VEstlandet ville hatt det der og de fra nord synes det er langt å reise. Vestlia ligger midt mellom øst og vest, reisemulighetene og kolletivtrafikken kommer fra alle kanter og ingen må reise så veldig mye lenger enn andre. Og nettopp det, at vi behandler alle likt, gjør at dette er det naturlige valget for oss.

Det kan jo være vanskelig å komme seg dit i tide?

Ja, det kunne det vært om vi hadde startet tidlig fredag ettermiddag som tidligere. Men, siden flere nevnte at de ikke kunne ta seg fri for å begynne så tidlig fredag har vi valgt å begynne det offisielle programmet lørdag morgen. Allikevel vil vi fredag kveld holde flere foredrag, samt gi forslag på mange aktiviteter som kan gjøres denne dagen.

Dessuten vil en rolig kveld etter en hektisk uke, kanskje etterfulgt av en god middag med andre og en runde bowling eller en sykkeltur være akkurat det du trenger.

Middagen fredag kveld er uansett inkludert i prisen så selv om du bare klarer å få med deg denne så trenger du ikke tenke på at den koster mer.

Er det forskjell i prisen?

Det er ingen forskjell i porisen om du kommer fredag eller ikke rekker å være der før lørdaag morgen. Prisen er uansett helt lik og inkluderer foredrag fredag kveld, middag og overnatting alle dager. Vi anbefaler selvfølgelig at alle kommer fredag, men om du mot formodning ikke klarer å få det til vil du ikke gå glipp av noe da foredragene som kjøres fredag vil gjentas i løpet av helgen.

Det handler egentlig da bare om planlegging så du får med deg det du ønsker. Vårt mål er at du ikke skal behøve å velge bort noe, men ha muligheten til å få med deg alle timer og aktiviteter.

 

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.