AFPT Weekend 2023

Vi gjentar suksessen i 2023
Workshop
Neste oppstart:
11.08.23 Kl. 11:00
Sted: Geilo
Fra4 390,-

Om AFPT Weekend 2023

Helgen 11.-13.august 2023 arrangerer vi AFPT Weekend. Dette er et event for deg som ønsker å trene, få motivasjon, få treningstips til både egen trening og når du eventuelt trener andre og en fantastisk mulighet til å møte andre som deler din interesse. Arrangementet finner sted på Vestila Resort på Geilo og all booking av opphold og timer vil foregå gjennom hotellets egen bookingside. Du må uansett melde deg på selve arrangementet her og vil få tilsendt en egen bookinglink til aktiviteter når det nærmer seg. 

Gjennom helgen vil du møte flere av AFPT sine samarbeidspartnere som vi gi deg tilbud på alt fra klær, sko, treningsutstyr og kosttilskudd.

DATO, STED OG PRIS

Dato

Oppstart fredag 11. august kl 14.00. Det vil arrangeres treningstimer fra kl 14 for de som kommer tidlig. Offisiell åpning er fredag 11.august. kl 17.00.
Avslutning søndag 13. august kl 12.00.

Sted

Vestlia Resort Geilo.

Pris

Totalpris 4390 NOK i dobbeltrom pr. person. Tillegg for enkeltrom 700 NOK.
Ingen rabatter gis på dette arrangementet uavhengig av andre avtaler.

Pris for hele oppholdet med innsjekk fredag og utsjekk søndag inkluderer middag fredag og lørdag samt frokost lørdag og søndag. Mat og opphold, alle treningstimer og foredrag er inkludert i prisen
 

HELGENS INNHOLD

Helgen er full av ulike treningsopplevelser og foredrag som skal gi deg inspirasjon og faglig påfyll. Det komplette tidsskjemaet vil presenteres nærmere.

TRENINGSTIMER

Alle timene vil gjentas flere ganger gjennom helgen slik at du har muligheten til å teste alle. Det vil finnes et eget skjema der du booker deg inn på de timene og de tidspunktene du vil delta på. Påmeldingen til de ulike timene kommer tilsendt i forkant.

Timene er ikke bestemt enda, men basert på etterspørselen etter flere av helgen aktiviteter vil flere og/eller alle gjentas.

SOSIALE AKTIVITETER

Helgen har som mål å være like mye en sosial som en daglig arena. Gjennom helgen vil vi prioritere det vi i AFPT mener er det viktige, nemlig mennesker.

Middag
Både fredag og lørdag vil vi arrangere middag for alle deltagerne. Lørdagen vil bli "hovedmiddagen" og samler alle deltagere til en lang og sosial kveld.

Workshop
Neste oppstart:
11.08.23 Kl. 11:00
Sted: Geilo
Fra4 390,-

Neste oppstarter

11
august
Geilo
AFPT Weekend 2023

Moduler

- AFPT Weekend 2023 består av følgende moduler

Teoretisk undervisning
Praktisk undervisning

Forelesere

- En kombinasjon av lærere og forelesere i særklasse

Vi har samlet det mest komplette lærerteamet AFPT noen sinne har hatt. Lærerstaben inkluderer fysioterapeuter, manuellterapeuter, personlige trenere, naprapater, osteopater, ernæringsfysiologer, styrkeløftere og vektløftere, massører og coacher. Kombinert med praktisk faglig erfaring fra daglig virke, forfatter- og utdannelseserfaring, formidlingsevne og engasjement, mener vi at våre lærere representerer den ypperste utdanningsspesialiserte fagkombinasjonen på våre fagområder.

Nyttig info

Betaling

AFPT har fleksible betalingsløsninger og tilbyr avbetaling. Hele studiet skal generelt betales i løpet av maksimalt 6 måneder etter studiets eller studentens oppstart foruten om egen avtale eller finanisering gjøres.

Betalingsinformasjon finnes beskrevet i AFPT sin studiekontrakt. I tillegg finnes opptil 36 måneder nedbetaling via SVEA Finans.

Kurssted

Kurssted i våre byer formidles på e-post tre uker før kursstart.

Mer informasjon får du ved å ringe vårt kontor på (+47) 955 55 938 eller sende en e-post til [email protected].

Påmelding

For å melde deg på kurset trykker du på en av «Meld deg på»-knappene du finner på denne siden. Da vil du få opp en liste over tilgjengelige datoer og studiesteder. Velg det som passer for deg, trykk på «Meld deg på» og følg instruksjonene under på neste side.

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til at vi kan kommunisere med deg via e-post og samtidig samtykker du til vår personvernpolicy.